2777
2789
عنوان

خونمون..😔

175 بازدید | 18 پست

خونمون خیلی قدیمه و زیر خونمون خالیه و سیمانی هست و تابستون پر از مارمولک و سوسکه و چاه های قدیمی که خیلی بو میده که کل خونه بو میگیره دست شویی حموم توی حیاطه که دراش خرابه و همش برا حموم رفتن باد سرد میاد توی حموم.. الانم یه مار مولک اومده توی خونه معلوم نیست کجا رفت😔😔 تورو خدا التماستون میکنم دعا کنید برامون مشکلمون حل بشه خونه بگیریم این خونه داغون هست و سقفش همش داره میریزه و برجی ۴ نیم صاحب خونه داره از ما میگیره و ۱۵ همین برج باید پول بدیم که مشکل مالی شدیدی داریم😭 تورو خدا دعا کنید برامون

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

بحق آبروی فاطمه الزهرا خدا خودش کمکتون کنی از جایی ک فکرشم نمیکنید براتون پول برسونه ک بتونید یه خونه بزرگ و نوساز بخرین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

بحق آبروی فاطمه الزهرا خدا خودش کمکتون کنی از جایی ک فکرشم نمیکنید براتون پول برسونه ک بتونید یه خون ...

قربونت برم عزیزم شرمنده کردین خیلی ممنون😔💚

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم عزیزم شرمنده کردین خیلی ممنون😔💚

دشمنت شرمنده توکل کنید بخدا

ارثی بهتون نرسیده؟

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

دشمنت شرمنده توکل کنید بخدا ارثی بهتون نرسیده؟

ما امیدمون بخداست 

نه عزیزم متاسفانه هیچی ارثی نرسیده به ما 

و حتی کسی رو نداریم دستمون رو بگیره 

همش بد بیاری داریم ماسینمون تصادف کردن کلی خسارت ضرر و... انقدر مشکلاتمون زیاده نمیدونم چی بگم فقط دعا کن برام که خیلی خستمه😔😔

گوشیامون دزد برده نمیتونیم پیدا کنیم کلی عکس و اطلاعات شماره توش بوده ٤ تا گوشی بردن😔😔

فقط خدا خودش کمک کنه بهمون که هیچکسو نداریم

فقط خدا خودش کمک کنه بهمون که هیچکسو نداریم

اخی چه بد خیلی ناراحت شدم

عزیزم صدقه هرچند خیلی کم بدین

نماز و قران تو خونه بخونید

همین که امیدتون به خداست خیلی باارزشه

این روزها میگذره باور کن روزهای خوبتون میرسه

اخی چه بد خیلی ناراحت شدم عزیزم صدقه هرچند خیلی کم بدین نماز و قران تو خونه بخونید همین که امیدتو ...

اخه تا کی چقدر صبر و تحمل😔💔 

دعا کن بخدا انقدر خستمه که حد نداره 

توی شهری که هیچکسو نداریم 

همش بدبختی پشت بد بختی😭

اخه تا کی چقدر صبر و تحمل😔💔  دعا کن بخدا انقدر خستمه که حد نداره  توی شهری که هیچکسو ن ...

چشم عزیزم حتما دعاتون میکنم

سرکار نمیرین

چشم عزیزم حتما دعاتون میکنم سرکار نمیرین

منکه خودم نمیتونم میرم مدرسه 

بابامم نمیتونه خیلی  کار کنه چون دیکس کمر داره

مامانمم مریضه

چشم عزیزم حتما دعاتون میکنم سرکار نمیرین

خیلی محبت کردین انشاالله خدا هزار برابر براتون جبران کنه

منکه خودم نمیتونم میرم مدرسه  بابامم نمیتونه خیلی  کار کنه چون دیکس کمر داره مامانمم مری ...

الهی عزیزم..تلاش کن درستو بخونی بتونی کمکشون کنی

تک فرزندی؟

الهی عزیزم..تلاش کن درستو بخونی بتونی کمکشون کنی تک فرزندی؟

انشاالله عزیزم من رشتم انسانیه کلاس دهمم خیلی به انسانی علاقه ایی ندارم دوست داشتم برم هنرستان ولی به خاطر مشکل مالی اومدم انسانی و درسای سختی داره💔 

دیگه نه راه پس دارم نه راه پیش دعا کن واقعا دیگه تحمل هیجی رو ندارم. بله عزیزم

انشاالله عزیزم من رشتم انسانیه کلاس دهمم خیلی به انسانی علاقه ایی ندارم دوست داشتم برم هنرستان ولی ب ...

آفرین به تو 

مطمئنم تو میتونی پدرومادرت  از زمین بلند کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز