2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنار نیومدم که هنوز 

۱۴ سال گذشته ،پدرم هم رفت ،خیلی دلم تنگه براشون🥲

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

خدهروشکز مادرم هستن.ولی یه عزیز از دست دادم که توی دلم سوخته.من فکر میکردم بدون همسرم میمیرم ولی نمردم و هستم.فقط زمان.همه به من میگفتن زمان بهترت میکنه میگفتم اینا نمیفهمن من چی میکشم امکان نداره من به زندگی عادی برگردم ولی واقعا گذر زمان بهترم کرد

پدرمو از دست دادم هفته پیش و هنوز باورم نشده خواب و بیداریم معلوم نیست انرژیم صفر شده همه چیز برام ب ...

خدابیامرزشون 

خیلی سخته داغه از دست دادن پدر و مادر😔

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
کنار نیومدم که هنوز  ۱۴ سال گذشته ،پدرم هم رفت ،خیلی دلم تنگه براشون🥲

من ۸ ماه به رحمت خدا رفتن بعضی وقتا خیلی دلتنگ میشم مخصوصا وقتی میبینم بقیه مادر دارن 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
پدرمو از دست دادم هفته پیش و هنوز باورم نشده خواب و بیداریم معلوم نیست انرژیم صفر شده همه چیز برام ب ...

خدا این روزها رو واسه هیچکی نیاره خیلی سخته 

یادمه یه روز قبل مرگ پدرم زار میزدم من بابامو میخوام 

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

من ۸ ماه به رحمت خدا رفتن بعضی وقتا خیلی دلتنگ میشم مخصوصا وقتی میبینم بقیه مادر دارن 

خدا رحمتشون کنه 

ببین من اینطوریم که همین الان که صحبتش شده چشمهام مثل چشمه شدن و همین جور ازشون اشک میاد