2777
2789
عنوان

کی بلده ازمایش اسپرم بخونه

147 بازدید | 17 پست

لطفا

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من برا همسرم در رابطه با همین ازمایش ازت سوال داشتم میشه جواب بدی؟

جان

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

مقدار اسپرهایی که حرکت رو به جلو دارند 72 درصده.... بالاتر از 32 درصد نرماله

نمیدونم تعداد اسپرماش چقده من دوتا سقط زیر دوماه داشتم علت نامعلوم

مقدار اسپرهایی که حرکت رو به جلو دارند 72 درصده.... بالاتر از 32 درصد نرماله

عزیزم من درصدو نمیدونم ولی اگه بگن یکی بارور نیست یعنی چند درصد؟؟ و اینکه یعنی کلا بچه دار نمیشه؟ تست spermeogram

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

نمیدونم تعداد اسپرماش چقده من دوتا سقط زیر دوماه داشتم علت نامعلوم

احتمالا رحمت زخمی چیزی داره...عروس خالم سه تا سقط زیر سه ماه داشت...فهمید رحمش زخمه درمان کرد

خدایا تنها نذارم
عزیزم من درصدو نمیدونم ولی اگه بگن یکی بارور نیست یعنی چند درصد؟؟ و اینکه یعنی کلا بچه دار نمیشه؟ تس ...

عزیزم من زیاد وارد نیستم...اینارو طبق نوشته های خود ازمایش گفتم

خدایا تنها نذارم
احتمالا رحمت زخمی چیزی داره...عروس خالم سه تا سقط زیر سه ماه داشت...فهمید رحمش زخمه درمان کرد

ازکجا بابد فهمید البته من دوبارم نطفه ضعیف بود دیرتشکیل میشه

جان

برا همسرمازمایش نوشته دکتر اما نمیره میگه من روم نمیشه چجوری میگیرن و فلان گفتم نمیدونم حتما تو یه اتاق نمونه رو باید بگیری و بدی بهشون یا شایدم بشه از تو خونه .حالاچجوریه؟میشه از تو خونه نمونه رو بگیره ببره؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
برا همسرمازمایش نوشته دکتر اما نمیره میگه من روم نمیشه چجوری میگیرن و فلان گفتم نمیدونم حتما تو یه ا ...

اره اما بره اونجا بهتره شوهرم ۴روز ارضا نشد رفت اونجا دسشویی مخصوص اول صبح هیچکسم نبود