2777
2789
عنوان

عقدم کسی از نظر مالی کمکم نمیکنه

164 بازدید | 21 پست

کسی از نظر مالی کمکم نمیکنه

خیلی تحت فشارم

به نظرتون چند روز قبل عروسی برای داماد وسایل میخرنا در مقابل واسه عروس هم وسایل میخرنا

به نظرتون با داماد توافق کنم هیچ کدومون واسه هم وسائل نخریم؟

یدونه کت شلواره اونم خودش میخره

در مقابل من چیزی نمیخام

به نظرتون بعدن پشیمون نشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شوهرت تا حدودی باید بخره برات.

بدون لباس که نمیتونی بری خونش

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

عزیزم خانواده کمک نمبکنن؟ یا پس اندازی ندارید ؟ 

ک مثلا مبلغی ک ماهانه از شوهرتون میگیرید حداقل پس انداز کنید 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

اوه همین وسایل خریدن برا منو شوهرم نفری ده تومن آب خورد 😂 تازه جدا از لباس عروس و کت شلوار و آرایشگاه 

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

اگه دوماد وضعش بهتره چرا خودتونو تحت فشار میزارید 

داداش من عقده رفتن که لباس براش بخرن یه دست لباس ارزون برداشته بود میگفت زشته و حتی پول کفشارم خودش حساب کرد نذاشت خونواده خانمش بدن 

اصلا این حجم از تحت فشار بودن رو نمیتونم قبول کنم 

عوضش منم کت شلوار و کفش اینا نمیخرم

خب پس بیخیال باش. لباس چیزی نیست که بعدها حسرت بخوری. هر موقع بخوای میتونی بخری.

منظورم این بود در هر حال مرد باید لباس مورد نیاز زن رو تامین کنن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ