2821
2789
عنوان

ی لحظه لطفا

62 بازدید | 4 پست

بچه سلام من فردا ی کاری برام پیش امده میخام از اصفهان برم تهران هر جور شده ساعت هفت باید راه بیفتم ولی بلیط اتوبوس نیست دربستی هم کم کم دو تومن میگیره ب نظرتون دیگ برا چ جاهایی میتونم بلیط بگیرم ک همون تهران پیاده بشم سمت ترمینال جنوب 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام و نور.پسرتون ی مدت آلرژی شدید داشت خوب شد.‌‌پسر من الان اینطوره ۷ سالش با توت خوردن زیاد شروع شد .به تخم مرغ .شیر.پنیر.گوجه.ماست.عسل .اکثر میوه ها.رب .آناناس و ... و... و..‌ حساسه همه چیزایی ک دوست داره چ کردید شما

سلام و نور.پسرتون ی مدت آلرژی شدید داشت خوب شد.‌‌پسر من الان اینطوره ۷ سالش با توت خوردن زیاد شروع ش ...

سلام عزیزم من الان پیامتو میبینم هیچی فقط کارم دکتر دوا کردنه و اخر مجبور شدم گوشش رو بیتی بذاره و لوزشو برداره الان فقط از برج 6تا12اینجور میشه ک با اسپری و دارو کنترلش میکنم