2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینستا منم دیدم که کف پا بزنی سیاه میشه یعنی سودا رو کشیده بیرون و فلان 

شب تا صبح گذاشتم روشم پلاستیک کشیدم فقط رنگ نارنجی گرفت نه سیاه شد نه چیزی 

با اینکه هزار نوع مریضی دارن

یبار زدم بعضی از جاهای کف پان سیاه شده

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

پس تو نرمالییی

نه نرمال نیستم عزیزم 

مزاجم سودایی از نوع شدیده (تحت درمان طب سنتی ام)

به خاطر سودا هم از لحاظ اجتماعی عقب افتادم هم هر بیماری که فکرشو کنی دارم مثل ویتیلیگو ، کیست تخمدان ، کمخونی شدید ، سردی معده ، سردی روده و اختلال گوارش ، غلظت خون و ناخالصی خون ، موهای سفید از کودکی ، به غیر اینا که تخصصی مشکل دارم هر روز مریض میشم و درمانگاه زیر سرم و آمپولم 

شاید باورت نشه حتی تو تابستون که هوا گرمه من هر سال به خاطر سرماخوردگی درمانگام:/

در کل این حنا اگه قرار بود سودا رو بکشه و سیاه بشه الکیه چون من خودم سوداییم البته تو کامنتا اون پست هم خیلیا نوشته بودن که الکیه اما خب من چون حنا خیلی زیاد داشتم گفتم بزار امتحان کنم شاید که واقعی بود