دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)
وای دیونه ای تو من 154 بخدا انقد از قدم راضیم فقط یه خورده لاغرم وگرنه خیلی ریزمیزه و بغلی و کیوتم بخدا هر وقت شوهرم بغلم میکنه بهم میگه کیف میکنم انقد بغلی با اینکه شوهرمم قدش 184 دقیقا 30 سانت ازم بلندتره ولی عاشق قد من خودمم خیلی راضی ام
ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
غصه نخور خواهر من قدم 150 هستم وزنمم 44 خب حالا دیگه از خودت کوتاه تر هم هست😄
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم
قدت متوسطه چرا زخم زبون من خودم ۱۶۰ و خب لآغرم همه به خاطر لاغریم خیلی حرفا میزنند اما چه میشه کرد ...
اره منم خیلی لاغرم با قد 154 وزنم 40 کیلوعه اصلا اشتها برا غذا ندارم بخدا استخونام زده بیرون سینه و ب ا سن که صاف یه بار با قرص گین آپ خوردم 6 کیلو چاق شدم اونم چاقیش مث پوف بود یهو کل بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد دوماه ول کردم کل وزنم برگشت الان 8ماه ول کردم ولی صورتم هنوز افتضاح جوش میزنه پول دکتر و اینام ندارم ولی اون موقع که صورتم تپل شده بود خیلی خیلی خوشگل شده بودم
ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️