2821
2789

اگه تو ذهنت باور کنی غیر ممکن هست غیر ممکن میمونه 

باورش کن که ممکنه و غیر ممکنی وجود نداره

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه تو ذهنت باور کنی غیر ممکن هست غیر ممکن میمونه  باورش کن که ممکنه و غیر ممکنی وجود نداره

به نظرت شفای آنی یک‌بیماری لا علاج ممکنه؟

وقتی به این فکر میکنم برای کس دیگه ممکن شده پس برای منم ممکنه

ولی بعد میگم غیر ممکنه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

سلام 

خیلیییییی مجربه

وضوبگیرید و رو به قبله بشینید و بدون اینکه وسطش حرف بزنید با کسی یا کاری کنید ، ۵۳۰ مرتبه(عدد ابجد فاطمه ۵۳۰ هست) بگویید : اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

ان شاءالله حاجت ردا بشید 

فقط همه رو یکجا بخونید و بینش فاصله نندازید و با کسی حرف نزنید

سلام  خیلیییییی مجربه وضوبگیرید و رو به قبله بشینید و بدون اینکه وسطش حرف بزنید ب ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

۵۳۰ بار اینو بگم؟

خدایی که آرامش من است🙂❤️

معجزه وجود داره صددرصد.

منم دنبالشم چندساله . اوایل خیلی ناامید بودم الان سپردم به خودش و امیدمو بیشتر کردم

این چندساله هزاران نذر و نیاز کردم و همچنان امیدوارم

امکان داره حاجت روایی طول بکشه ولی ناامید نشو

سعی کن گناهانت رو ترک کنی. نماز اول وقت بخون 

اگر تونستی چهل شب نماز شب بخون

ایشالا خدا صداتو بشنوه

به نظرت شفای آنی یک‌بیماری لا علاج ممکنه؟ وقتی به این فکر میکنم برای کس دیگه ممکن شده پس برای منم م ...

خدا شفا بده ان شاءالله 

اینو امتحان کن ، واسه خدا غیر ممکن وجود نداره 

خدایی که مرده زنده میکنه الهی خدا به حق عظمتش همه بیمارها و بیمار شما شِفا بده

خیلیییییی مجربه و توصیه شده
وضوبگیرید و رو به قبله بشینید و بدون اینکه وسطش حرف بزنید با کسی یا کاری کنید ،  ۵۳۰ مرتبه(عدد ابجد فاطمه ۵۳۰ هست) بگویید : اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

ان شاءالله حاجت روا بشید
فقط همه رو یکجا بخونید و بینش فاصله نندازید و با کسی حرف نزنید

2828
2791
2779
2792