2777
2789
عنوان

عصبانیت

42 بازدید | 5 پست

من خیلی عصبانی میشم بقیه یه کار میکنن همش حرص بخورم بچه هام خیلی اذیت میکنن همش میگم نمیزنم گناه دارن اعصاب نزاشتن برام اگر کسی میدونه بگه چیکار کنم من راه حل می خوام خودمم اذیت میشم با گریشون ولی بگین چیکار کنم 

منم بعد از تولد پسرم بسیار پرخاشگر و عصبی شدم

امروز تولد یکسالگیشه و من هنوز به همون شدت اوایل فرزند دار شدنم کج خلقم

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعد از تولد پسرم بسیار پرخاشگر و عصبی شدم امروز تولد یکسالگیشه و من هنوز به همون شدت اوایل فرزن ...

من سه تا دارم دختر بزرگم یه روز رفته بود مونده بود خونه مادر شوهرم اومده خب چرا نباید بیاد خونه چون مادر شوهرم میبره اینور اونور اینم میخواد بره بابا آدم همه جا نمیره پسرم رفته بیرون تو کوچه همسایه میگه بیا ببر میمونه زیر ماشین رفتم بکش بکش آوردم زدمش بابا به دیگران چه مربوط 

همه دارن دخالت میکنن رفته بودم خونه مامانم مادر شوهرم به دخترم میگه چرا نیومدی این جا میگه مامان نزاشت اخم کدده بود بابا منم میخوام بچم همه جا با من بره بیاد اومده خونه دعواش کردم زدمش بابا چرا نمیفهمید اجازه چیه میگم نمونید چیه اعصاب نزاشتن برام