2777
2789
عنوان

دوستم میگه بپیچون با رل من بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 38 پست
بعد اگ لو رفت میگه  دوس پسرتو بود بیچاره میشی ابروت میره

من نمی‌دونم اینایی که به یه نفر قانع نیستن چرا ازدواج میکنن خب مجرد بمون با هر کی که میخوای رل بزن   

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی‌دونم اینایی که به یه نفر قانع نیستن چرا ازدواج میکنن خب مجرد بمون با هر کی که میخوای رل بزن ...

والا😐

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

نرو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

میخواد کسی  یا شوهرش دیدتون ،بگه اون دوست تو هست چون من که شوهر دارم .

تو گناهش شریک نشو پیامد شرش گریبانتو میگیره.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نمیرم خودمم دوس ندارم برم اون میگه من بچه ننه ام و فازم مشخص نیس

بگو بچه ننه ،بهتره از زن فاسد و بی ننه هست .

بیخیالش شو 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نمیرم خودمم دوس ندارم برم اون میگه من بچه ننه ام و فازم مشخص نیس

بگو اره بچهه ننم نمیام بزن تو دهنشا فردا میره میگه تو از راه به درش کردی با چشم خودم همچین مواردی دیدم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^