2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم خوبی؟ سلامتی!؟ حالت خوبه ؟ میگی خلط تو حلقته شاید سینوزیت داری  به هر حال بای ...

مرسی عزیزم 

اره واقعا همه چی پشت سر هم میخوریم 

چشم مرسی

شاید میکروب معده داشته باشی برو دکتر حتما

من میکروب معده دارم با اینکه همیشه مسواک میزنم نخ دندان استفاده می کنم و دهان شویه اما بازم.....

الانم به خاطر بارداری نمی تونم داروی میکروب معده رو بخورم منتظرم بچه ام دنیا بیاد دارو استفاده کنم انقدر می ترسم که خوب نشم و بچه ام به روم بیاره😢😢😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوبه که به فکری و برات مهمه  زنه داداش من دهنش خیلی بوی میده اصلا رعایت نمیکنه میاد تو حل ...

خب خیلی خجالت اوره بازم تو دوره کرونا بودیم ماسک می‌زدیم 

ولی الان خب زشته واقعا 

سلام دوست عزیزم. 

اگه دندان خراب ندارین. سینوس ندارین. و مشکل هضم غذا و معده ندارین. 

این دوتا کار رو بکنید.البته در صورتی که دیگران بهتون گفتن دهانتون بو میده. اگه فقط خودتون فک میکنید مهم نییت و فقط یه تصوره

هر ۸ ساعت قرص مترینازول بخورید. ممکنه ادارتون تغییر رنگ بده نگران نباشین. این قرص اگه میکروب معده دارید و باعث بوی بدن دهان میشه میکروب رو از بین میبره و خوب میشین.

در کنارش سعی کنید روزی یک فنجان اگه باردار نیستید آویشن دم کنید و  خالی یا با عسل مرغوب بخورید. این هم اگه پرز رودهاتون کم شده باشه پروز دهی روده رو زیاد میکنه و بوی بد دهانتون از بین میره. هر دو رو در صورتی که باردار نیستید بخورید. 

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
سینوزیت هم من دارم ولی ربطی نداره بستگی به مواد غذایی که می خورید بهتون نمی سازه و اینکه این اوخر اگ ...

دیگه یه غذا رو که همیشه نمیخورم 

و قرصم مصرف نکردم 

شاید میکروب معده داشته باشی برو دکتر حتما من میکروب معده دارم با اینکه همیشه مسواک میزنم نخ دندان ا ...

آها شاید 

اخی عزیزم به سلامتی به دنیا بیاد 

منشأ پیدا بشه درمان ویهش نگران نباش

عزیزم علایم میکروب معده چیه و اینکه ۰ه داروهایی استفاده میکردین و  تاثیر داشت؟

دارو بستگی به نوع و میزان میکروب داره

بالای شکمم سمت راست سوزش داشتم 

بوی بد دهان 

تلخی دهان

سنگینی شدید دهان بعد از خواب 

سوزش سر معده 

گاهی رفلاکس

آندوسکوپی کردم فهمیدم میکروب دارم