2777
2789
عنوان

اخه به تو چه

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوست پام گندمیه روشنه چه کرمی بخرم این تیرگی قوزک پام بره فقط تیره س اصلا خشک نیس

ببین من خودم چند روز پیش ابلیمو با جوش شیرین قاطی کردم زدم خیلی بهتر شده تو ام اکتحان کن ادامه بده من حوصله ندارم میزارم بعد زایمانم

وایییی عالی بودی کاش منم میتونستم جواب خاله فوضولمو اینجوری بدم

یکسره لباست چرا اینجوریه(لباسم همیشه خوبه ها کافیه یکم بره بالا حالا دختر خودش کلا خشتکش بیرونه و با ۲۳ سال سن کلاه بچگونه سرش میذاره میره بیرون) چرا شوهرتو تو خرج نمیندازی چرا ازش پول نمیگیری چرا 

بگو احترامتو نگه میداشتم تا حالا ازت ایراد نمیگرفتم، وگرنه که تا حالا باید آسیای میانه رو ترک میکردی ،😒😒

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
وایییی عالی بودی کاش منم میتونستم جواب خاله فوضولمو اینجوری بدم یکسره لباست چرا اینجوریه(لباسم همیش ...

،😐😐😐😂😂😂😂😂

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
دختر دایی مادر چند سالشه ماشالا ؟     من با خواهرام عروسی برم حواسم به لاکشون نیست

میگم چهل و خوردی سنشه 🤣😂به لطف کلی لوازم ارایش کوفت و زهرمار من تاحالا قیافه واقعیشو ندیدم

بگو احترامتو نگه میداشتم تا حالا ازت ایراد نمیگرفتم، وگرنه که تا حالا باید آسیای میانه رو ترک میکردی ...

فقد به خاطر مادرش خانم با شخصتیه هیچی نمیگفتم اما دیشب کلا عقده این چند سال زر زدنشو دراوردم😂🤣گند زدم بهش

ما برنزه ها همیشه مورد حسادت قرار میگیریم

واقعا سخته🥲

بس که خشکل و نایسیم

رنگ طلایی بینهایت بهمون میاد

حالا اگه ناراحته، چن میلیون خرج کنه همرنگ ما بشه

غصه نداره که😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱