2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه آشنایی داری برای استخدام و کار بعد پایان تحصیلات،بخون 

اگه نداری ب احتمال زیاد کار نمیتونی پیدا کنی برای خانم و ب سختیش نمیارزه.

مگ اینکه هدفت مهاجرت باشه ک این داستانش جداس

, Tabriz

ببخشید اینکه دولتی یا آزاد خوندن چی ربطی داره ؟ محیطش خوب نیست ؟ میشه بیشتر توضیح بدین 

دولتی خوندم سراسری روزانه ، محیطش که خوب بود خیلی دوس داشتم، خیلی خوش گذشت   ولی بعدش فقط یه مدرک گرفتم نشستم خونه  

سلام من مهندسی مکانیک می‌خونم اگه از رشته ریاضی می‌خوای بری می‌تونم این توصیه ها رو بکنم 

رشته خیلی خوبیه بازار کار پر رونقی داره شغل و درآمدش عالیه البته من هنوز دانشجو هستم اما اساتید می‌گفتن نسبت به بقیه رشته های مهندسی درآمد بهتری داره ولی درسا سختننسبت به بقیه رشته ها صبر و حوصله بیشتری می‌طلبه این‌طوری نیست که نشه اما باید زمان بزاری تا نمره ای که می‌خوای و بگیری

اما دیدت رو تغییر می‌ده با اون چیزی که در نظر جامعه هست زمین تا آسمون فرق می‌کنه زیرشاخه های متنوعی داره مثل مهندسی پزشکی و مکاترونیک و طراحی کاربردی و سیالات و... به رشته هوافضا نزدیکه

این‌طوری نیست که بری سر ماشین وایسی باید محاسبات انجام بدی شبیه سازی کنی طراحی کنی 

یعنی یه چیزایی به این رشته مربوطن که خودتم فکر نمی‌کنی 

کشتی و هواپیما و طراحی سلاح و حرکت سیالات و تحلیل هزارتایز مختلف ولی رشته جذابیه

بعضی از استادا یه مقدار تبعیض می‌زارن ولی در جدی نیست که غیر قابل تحمل باشه

اگه نهمی و می‌خوای بری فنی حرفه ای حتی برای پسر هم پیشنهاد نمی‌کنم چون اون مکانیک با مهندسی مکانیک فرق داره و یه جورایی تعمیرات ماشینه که برای یه خانم سخت شغل پیدا می‌شه اما نشد نیست

در کل برو دنبال علاقت

من که با علاقه اومدم و خیلی راضیم برگردم عقب دوباره همین رو انتخاب می‌کنم

هـــــر چی دوس داری و علاقه داری برو بخون اصلا جنسیت توی این چیزا اهمیت نداره مهم نیس که داری چیکا ...

با یه مهندس مکانیک صبحت که کردم میگفت محیطش مردونه است باید آچار بگیری دستت وایستی ماشین تعمیر کنی و برای خانم محیطش خوب نیست ، نمیدونم گیج شدم دوستش دارم ولی میترسم شغلش کارمندی فقط باشه یا توی محیط کار اذیت شم فقط یه مدرک بیخود بگیرم بشینم خونه 

در کل هیچ زمانی نیست که یه مهندس مکانیک بیکار باشه شرایط اپلایش هم خیلی عالیه هستن کسایی که میان م ...

قصد اپلای ندارم رشته ام ریاضی هست دختر هستم ، دارم تحقیق میکنم در مورد این رشته توی اطرافیان یکی هست دختره امیرکبیر خوانده ولی کار نداره ، میترسم محیطش مردونه باشه اذیت بشم مجبورم شم بشینم خونه 

اگه آشنایی داری برای استخدام و کار بعد پایان تحصیلات،بخون  اگه نداری ب احتمال زیاد کار نمیتونی ...

یسریا میگن خیلی خوبه اما افرادی که وارد بازار کار شدن مناسب نمیدونن ، هعی کاش بازار کار خوبی داشت آشنا ندارم اگر هم باشه کاری نمیکنه 

با یه مهندس مکانیک صبحت که کردم میگفت محیطش مردونه است باید آچار بگیری دستت وایستی ماشین تعمیر کنی و ...

اصلا این‌طوری نیست 

می‌تونی وارد حوزه طراحی بشی با نرم‌افزارایی مثل آباکوس شبیه سازی کنی

یا قطعه رو طراحی کنی

اصن ربطی به ماشین نداره🗿 مگه تعمیرات خودروعه

قصد اپلای ندارم رشته ام ریاضی هست دختر هستم ، دارم تحقیق میکنم در مورد این رشته توی اطرافیان یکی هست ...

آها خیلیم عالی

ببین مهندسیا در کل محیطشون مردونست ولی مکانیک با بقیه رشته ها فرق چندانی نداره تهش توی شرکت طراحی می‌کنی

البته من هنوز به مرحله کارکردن نرسیدم اما تحقیق کردم

مگر این که گرایش ساخت و تولید بری که مستقیم بری پای دستگاه که اونم معمولا کسی به خواست خودش نمی‌ره وارد این حوزه بشه

معمولا کسایی که کار عملی می‌کنن زیاد وارد نیستن