2821
2789
عنوان

امسال عید ..

38 بازدید | 5 پست

اولین سال نو متاهلی من بود

و با شوهرم رفتیم مسافرت و اومدیم

۶ ام عید بود اومدیم خانواده ها گفتن بیاین باهم بریم خونه فامیل من اشتباه کردم رفتم باهاشون

تا ۸ ام یه ذره استراحت هم نکرده رفتیم ماه رمضون هم بود

گذشت بعد ماه رمضون هم نیومدند

اواسط اردیبهشت دونه دونه اومدند منم از حرصم وسایل عید و اجیل نیاوردم

فقط میوه و چای

مادرم گفته بود چرا همه جا رفتین خونه اونا دیررفتین؟

گفته بودن اونا هم دیر اومدن خونمون( یعنی سریع عوض دراومدن) . بابا من خب مسافرت بودم دیگ 🤣

هر وقت هم برا مراسمی اومدند یدونه شیرینی کهنه یا شکلات ارزون اوردند۷۰ تومن اینا ابرو بردند

یکی از خاله هامم رفتم پاگشا هم نداد اون ک کلا حذفه نیومد خونمونم

هم فامیل من هم فامیل شوهرم

کلا از حسادت میمیرن نمیدونم چرا 

میگم سال بعد کلا خونه هیچ کدوم نرم راحت

نه میرم نه بیان

اونا فک میکنن دیر اومدند خونمون عید دیدنی محسوبه من باید برم

از الان اعصابتو خورد نکن برا ۹ماه دیگه.

بر نامده و گذشته فریاد مکن☺️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید چی داری که فکر میکنی از حسادت دارن میترکن؟ فقط سوال پیش اومد برام

تو عروسی ما کلا اهمیت ندادند به هیچی 

یا مسخره کردند یا توهین

از لحاظ فرهنگی و مال  یکم یکی بالا باشه همش حسادت میکنن

خالم ک نیومد برا پسرش منو میخواست من رد کردم شوهرم از پسرش بهتره

اره میدونم همینجوری پرسیدم 

😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆

2824
2823
2791
2779
2792