2777
2789

چیکارمیکنین تا حالتون بهتر بشه 

چجوری آروم میکنین خودتونو

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹

من با خواست خودم جداشدم چون ازاول ب اجبار بابام قبول کرده بودم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس همین حالم بدنبود 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

گذر زمان

سرگرم کردنم و خوش گذرانی 

فک کردن به اختلافاتی که داشتیم و بزرگ‌نمایی تو ذهنم(برا اینکه ازش دور بشم و تو ذهنم از بین بره) 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

باید سر تو گرم کاری کنی تا کمتر بهش فکر کنی تا کم کم فراموش بشه

سرکار هم میرم ولی وسط کار بزور جلو اشک هامو میگیرم از بس همه سرگرمی هام با اون بود که دیگه الان حس بی کسی میکنم

اینقدر اذیتم کردکه خیلی بعد جدایی اذیت نشدم

منو هم خیلی اذیت کرد اما نمیدونم چرا با تموم آسیب هایی ک زد هنوز عاشقشم

خودمون که جدا نشدیم خدا مارو از هم جدا کرد...

30 روز پیش نامزدمو توی تصادف از دست دادم...

جور خاصی نتونستم کنار بیام..ام اس خودم از بعد از مرگش عود کرد ...تنش های عصبی و اختلالات روانیم که از بچگی داشتم بیشتر شد...دو بار تشنج کردم و...

خلاصه بگم که من یه دختر 24 ساله بودم که از بعد مرگ نامزدم شدم 42 ساله...

اما تصمیم گرفتم بلند شم و ادامه بدم...خودشم به بدی حالم راضی نیس ...میرم باشگاه ، تراپیست و بعضی روزا سر مزارش و باهاش حرف میزنم..

هیچکس جز خودت نمیتونه تورو اروم کنه:))

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

خب اگه نامزدت واقعا آدم خوب باشه که از جدا نمیشی حتما آدم بدیه ...برا آدم بد هیچ وقت حسرت نخور ان شا ...

حسرت که نه...برگرده هم نمیخوام بهش فرصت بدم 

ولی به شدت عاشقشم و دلتنگشم الان 😞