2777
2789
عنوان

خرید خونه 😍🥰

145 بازدید | 9 پست

یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان سه هفته هست عروسی کردم خودم ۲۰ سالم هست همسرم ۲۹ سال .تو این یک سال و چهار ماه تونستیم صد گرم طلا بخریم و ی ماشین ۸۰۰ میلیونی هم داریم ولی هر موقع به خونه خریدن فکر میکنم اعصابم خورد میشه خیلی سخته واقعا در آمد همسرم هم خوبه ولی همش پای قرض و قسط می‌ره 

به همسرم گفتم دیگه قسط و قرض درست نکنیم فقط پول رو طلا کنیم بلکه تا دو سه سال آینده بتونیم خونه بخریم 

بنظرتون میشه با این پولا؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد ماهانتون چقدر هست؟ و آیا ثابت هست؟

ماهانه خالصش بالای ۴۰ تومن برای خودمون میمونه 

بیشتر هست ولی بقیش پول کارگر و مواد و اینا هست برای خودمون ۴۰ به بالا میمونه 

مثلاً شب عید خوب بالای ۶۰ 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

هر چقدر هم پولتون کمه با همون دنبال خونه بگردید و خودتونو بندازین توی گشتن  ، ممکنه برید بنگاه و بگن پولتونو بذارید جلوی آینه دو برابر شد بیاید نباید از این حرفا ناراحت بشین اصلا به گشتن همیشه ادامه بدید و دنبال خونه باشید 

روی رهن خونه هم میتونین حساب کنین یعنی همه پولای خودتون باشه ماشین هم بفروشید ، وام کم بهره هم هر چقدر میتونین توی این مدت بگیرید در نهایت به شرط رهن رفتن معامله کنین جور میشه همیشه 

می‌دونی چرا ؟ چون وقتی تو برای خرید خونه زمان میذاری و می‌گردی و نمیخوای سریع معامله کنی و داری زمان صرف می‌کنی برای گشتن بالاخره یه پول لازم پیدا میشه که به پستت بخوره ،  الان هم ملک خیلی راکده گرون هست ولی خرید و فروش کمه از گوگل مپ شماره بنگاهی ها رو دربیار ممکنه هزار تا باشن به هر هزار تا زنگ بزن بودجه رو بگو بعد بگو پول رهنش رو هم بیاره روی مبلغی که دارید  میگی فایل هاشو بگرده بهت خبر بده اینا سیو میکنن شماره ت رو ممکنه شش ماه بعد بهت زنگ بزنن ولی اگر فایلی به شرایطت بخوره حتما زنگ میزنن  

کافیه پیگیر باشید و خیلی برید بنگاه بیاید ، سعی کنین تا سال بعد پولتونو زیاد کنین یه کاری هم خودت راه بنداز حتما میشه چرا نشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ماهانه خالصش بالای ۴۰ تومن برای خودمون میمونه  بیشتر هست ولی بقیش پول کارگر و مواد و اینا هست ...

آره میشه، ولی یه کاری بکنین، یهو نرین خونه ای که دلتون میخواد رو بخرین، اول یه خونه کوچیک بخرین ،اندازه پولتون، این کار ۲ تا مزیت داره یک اینکه پولتون بی ارزش نمیشه ۲ اینکه علاوه بر اون میتونین اون خونه رو اجاره بدین و بازم براتون سود آوره