2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برای آدمای پولدار خوبه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

بابام 6 سال ایران نبود خیلی سختی کشید میگفت که تنهایی دق کردم چون شما نبودید و برگشت 

منم قراره20 سالگی کنم یعنی سال بعد .. 

بابام دلیل اینکه عذاب کشید چون خانواده داشت 

ولی برای مجرد مثل من راحته

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

از لحاظ اقتصادی و زندگی و خرج و مخارج که صد هیچ ازینجا جلوعه ولی از لحاظ زبان و فرهنگ یه شوک بهت وارد میشه 

بعدشم ممکنه افراد بومی اونجا به چشم مهاجر نگات کنن و نژادپرستانه برخورد کنن

ارزش های آدم ها متفاوته این تصمیمی نیست که همه از گرفتنش ناراضی یا همه راضی باشن 

من هرگز برای خودم مهاجرت رو نمی‌پسندم چون روابط جزو ارزش های اول منه ، خود اتکایی  ارزش اول زندگی منه ، خیر خواهی عمومی هم همینطور ، امنیت هم همینطور همه اینا با مهاجرت برای من زیر سوال می‌ره پس هرگز بهش فکر نمیکنم حتی اولویت موفقیت و قدرت هم با این انتخاب برای من زیر سوال می‌ره پس از این زاویه هم انتخاب من نخواهد بود هرگز 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بستگی به شخصیت آدما داره

مهاجرت کردن حس استقلالی به آدم میده که قابل مقایسه با چیز دیگه ای نیست

زندگی تو یه کشور و فرهنگ دیگه هم دید خیلی خوبی به آدم میده

ولی از طرفی دیگه فقط خودت هستی و خودت 

مسئول همه کارات خودتی و کسی نیست که کمکی کنه بهت تو هر زمینه ای 

من پنج ساله که مهاجرت کردم و این پنج سال به اندازه پنجاه سال برام پر از درس بوده و هر سال بزرگتر و عاقل تر شدم بنظر خودم

برگردم عقب بازم مهاجرت کردن انتخابمه صددرصد  

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بستگی به شخصیت آدما داره مهاجرت کردن حس استقلالی به آدم میده که قابل مقایسه با چیز دیگه ای نیست زن ...

عزیزم الان فرانسه هستی؟

خواهشا میشه بدیای کشور فرانسه و مردم و اخلاقیاتشون رو واضح بگی؟

خوبیاشون رو هم جداگونه بگی