2821
2789
عنوان

کاربر neloofaraneh

228 بازدید | 8 پست

سلام عزیزم خوبی 🌹

درخواست فرستادم پذیرش نکردین

ببخشید میشه اون سوره ها رو واضح تر توضیح بدین اصلا برام مفهوم نیس

خیلی بهشون احتیاج دارم

@neloofaraneh

@neloofaraneh  

@neloofaraneh  

اگه کسی میتونه تاپیک اخر ایشون رو بخونه اینجا بهم بگه براش آیت الکرسی میخونم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

سلام عزیزم درخواست ها زیاد بود هیچ کدام را قبول نکردم

خانمی در حرم امام رضا به من گفتند که طلسم و سنگینی داری طی سه مرحله این اذکار قرآنی را بخون من یک دوره بیشتر نخوندم چون خسته میشدم 

تا چهل روز ختم میگیرید در زمان پاکی 

هرروز یک مرتبه سوره جن ،یک مرتبه سوره تکویر ،چهارده مرتبه سوره فلق چهارده مرتبه سوره ناس ، دو آیه ۸۱و۸۲سوره یونس هفت مرتبه خوانده شود آیات ۵۴.۵۵.۵۶سوره اعراف بیست و یک مرتبه خوانده شود و در آخر صد صلوات هدیه به امام جواد و ثواب این ختم هدیه به چهارده معصوم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
سلام عزیزم درخواست ها زیاد بود هیچ کدام را قبول نکردم خانمی در حرم امام رضا به من گفتند که طلسم و س ...

خیلی ممنون عزیزم♥

انشاالله خیر دنیا و آخرت رو ببینی و به زودی زود مادرتو تو آغوش بگیری 🙏

با اینکه ندیدمت ولی خیلی دوست دارم پا به پای پستهات اشک ریختم اینقدر ناراحت شدم ک مشکلات خودم یادم رفت،قدر همسرتو بدون و هیچی براش کم نزار 💙

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم درخواست ها زیاد بود هیچ کدام را قبول نکردم خانمی در حرم امام رضا به من گفتند که طلسم و س ...

سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم شما اون تایمی ک این سوره ها رو میخوندین احساس تغییر تو بدن یا اخلاقتون نداشتین مثلا عصبی بشین یا دستگاه گوراشتون بهم بریزه یا سردرد بگیرین

سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم شما اون تایمی ک این سوره ها رو میخوندین احساس تغییر تو بدن یا اخلاقتون ...

@neloofaraneh

@neloofaraneh  

@neloofaraneh  

میشه این سوالمو جواب بدین🌹

خیلی ممنون عزیزم♥ انشاالله خیر دنیا و آخرت رو ببینی و به زودی زود مادرتو تو آغوش بگیری 🙏 با اینکه ...

فداتون بشم عزیزدلم الهی که اشک شوق از چشمای قشنگتون 

ریخته بشه هرکجا که باشید زیر سایه امام زمان تنتون سلامت باشه عزیزم ♥️ 🌼🌼🌼

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم شما اون تایمی ک این سوره ها رو میخوندین احساس تغییر تو بدن یا اخلاقتون ...

سلام عزیزم ببخشید اینقدر پیام و لایک میاد نمی‌دونم 

پیام کی جواب بدم 

عزیزم درست یادم نیست که چطور بود اون دوران 

اما الان مجدد شروع کردم فعلا خوبم 

@neloofaraneh @neloofaraneh     @neloofaraneh     میشه این سوالمو جواب بد ...

عزیزم چشم ♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز