2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی

من یکی از تاپیکاتون رو درمورد فیلر خوندم تجربه داشتین میخواستم ازتون چندتا سوالم بپرسم

من دیشب فیلر زدم گفتم اصن نمیخوام بزرگ شه فقط یه ذره فرم بگیره ۱ سی سی زد صبح که از خواب پا شدم خیلیی بزرگ شده خیلی پشیمونم چیکار کنم😭

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
سلام خوبیمن یکی از تاپیکاتون رو درمورد فیلر خوندم تجربه داشتین میخواستم ازتون چندتا سوالم بپرسممن دی ...

بعد چن روز ورمش میره؟کوچیک تر میشه بنظرت؟طبیعی میشه؟

بعد دو هفته جذب میشه چیزیش؟؟؟

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
بعد چن روز ورمش میره؟کوچیک تر میشه بنظرت؟طبیعی میشه؟بعد دو هفته جذب میشه چیزیش؟؟؟

سلام گلم

تا ۱ هفته ورم دارهبعدش ورم میخوابه و صورتتون شروع به کلاژن سازی میکنه و طبیعی میشه . اصلا نترسید. همه ورما و تیزیهای صورت  طبیعیه. قشنگ میشه بعدش. ابدا دستکاری نکنید حتی در حد یه ماساژ! اب فراوان بنوشید. روی صورت ابدا نخوابید. روی پهلو نخوابید. دود استعمال نکنید تا ۱۰ روز . فشارش ندید. 

کجاتونو فیلر زدید ؟