2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره همسرم یه پسر داره که با ما زندگی می کنه. نه خداروشکر مشکل خاصی تا حالا نداشتیم.

چند سال زندگی کردین ؟ زن قبلیش اذیت نمی کنه ؟ بچه مادرش نمیخواد ؟ بهت میگه مامان ؟ چند سالشه ؟

چند سال زندگی کردین ؟ زن قبلیش اذیت نمی کنه ؟ بچه مادرش نمیخواد ؟ بهت میگه مامان ؟ چند سالشه ؟

۵ سال....نه اون خانم با ما کاری نداره خودش ازدواج کرده....پسر همسرم بزرگه ۱۴_۱۵ سالشه دیگه الان.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

۵ سال....نه اون خانم با ما کاری نداره خودش ازدواج کرده....پسر همسرم بزرگه ۱۴_۱۵ سالشه دیگه الان.

به نظرت یه نصیحت بخواهی بهم بکنی چیه اخه قراره با یه مرد دو تا دختر 9 و 8 ساله ازدواج کنم ؟

به نظرت یه نصیحت بخواهی بهم بکنی چیه اخه قراره با یه مرد دو تا دختر 9 و 8 ساله ازدواج کنم ؟

ازدواج با مرد بچه دار کهر هر کسی نیست سخته کنترل همچین زندگی....چه برای شما و چه برای اون آقا....اگه مطمئنی از پسش برمیای و خودش و بچه هاش می تونن کنار بیان و زندگی رو بهم نریزن قبول کن وگرنه سختت می شه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا