2777
2789

سلام

بنظرتون ببینمش؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بله شدیدا پیشنهاد میشه کسی که بازی تاج و تخت‌رو ندیده انگار اصلا فیلم ندیده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاهکاره‌. من دو بار دیدم.

پس ببینمش حتما

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بله شدیدا پیشنهاد میشه کسی که بازی تاج و تخت‌رو ندیده انگار اصلا فیلم ندیده

پس باید خیلی عالی باشه

سلام شنیدم چند فصل اولش خوبه ب مرور بد میشه بریکینگ بد رو ببین

همون که ی بازیگر کچل عینکی داخلشه؟

تو همون فصل اول چنان شوکی بهت وارد میکنه که میفهمی اصلا فیلمنامه نویس با هیچکدوم از شخصیت ها تعارف نداره و یه شخصیت فقط به صرف این که نقش اصلیه دلیل نمیشه تا آخر سریال همراهمون باشه و زنده بمونه. کلا تصوراتتو به هم میریزه این فیلم.

شک نکن ببین

وایییی چقد همتون گفتین خوبه😍

همین الان دارم دانلود میکنم

پس باید خیلی عالی باشه

جوری جذبت میکنه که دلت میخواد فقط بشینی پای فیلم هیچ‌کاری نکنی فکرشو نمیکمی چه فیلمی در انتظارته که نگاه کنی 

کاش جای تو بودم و برای اولین بار میخواستم ببینم😂

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

جوری جذبت میکنه که دلت میخواد فقط بشینی پای فیلم هیچ‌کاری نکنی فکرشو نمیکمی چه فیلمی در انتظارته که ...

واااای دقیقا منم. انقدر حسرت میخورم به کسایی که قراره این شاهکارها رو برای اولین بار ببینن🥲