2789
عنوان

وسواس فکری

106 بازدید | 13 پست

خدایا چه گناهی کردم وسواس فکری گرفتم آخه😭هفت سال درگیرشم دارو درمانی مشاوره هیچی نتونست کمکم کنه !

گرفتار شدم الهی هیشکی به این درد دچار نشه 

چیکار کنم زندگیم مختل شده 

منم داشتم تو تاپیکام هست

تقریبا بخش عمده درمان شده

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکاتو دیدم پیدا نکردم !چیکار کردی خوب شدی لطفا بگو

ببخشید ریپ زده بودی ندیدم چون یک تاپیک زدم خیلی کانت داشتم ببخشید💔🥲

تایپیکای اولمه فککنم

من وسواس پاکی نجاست داشتم البته بخش زیادش این بود وسواسی دیگه هم داشتم 

واقعا هفت سال فککنم حدودا درگیرش بودم خیلی برام سخت بود واقعا برا دشمنم نمی‌خوام ژوری بودم حتی بعضی وسواسمو به خانواده نمیگفتم که مسخرم نکنن

والا مشاور رفتم تاثیر نداشت فقط دو سه روز اول تاثیر داشت دارو نخوردم بخاطر عوارض

خلاصه مطالب اینکه خیلی خسته شدم زدم به در بی‌خیالی سال ها روزها گذشت متوجه شدم کمرنگ شده

ولی هرچی می‌گفت بزن به بی‌خیالی نمی‌تونستم خیلی سخت بود ولی متوجه شدم تنها روش همینه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ببخشید ریپ زده بودی ندیدم چون یک تاپیک زدم خیلی کانت داشتم ببخشید💔🥲 تایپیکای اولمه فککنم من وسوا ...

خواهش میکنم عزیزم 

خداروشکر بهتری

من نه هر چی میره جلوتر بدتر میشم وسواس مرگ و میر دارم همش مواظبم کسی رو از دست ندم

خواهش میکنم عزیزم  خداروشکر بهتری من نه هر چی میره جلوتر بدتر میشم وسواس مرگ و میر دارم همش م ...

ممنون♥️

من این موردم داشتم مثلا نفساشونم میشموردم دو سه بار گفتم نمی‌خوام بشممورم دور از جون کاری شه یعنی میفهمی منظورمو نمی‌دونم چطور بگم اونم زدم به بیخالی یکبار دو بار که نشمردم فهمیدم با خودم گفتم دیدی آتنا نشمردی کسی کاریش نشد و اینکشلی اون از سرم افتاد

ممنون♥️ من این موردم داشتم مثلا نفساشونم میشموردم دو سه بار گفتم نمی‌خوام بشممورم دور از جون کاری ش ...

من تو تلوزیون مثلا دور از جون جنازه میبینم میشمارم 

واسه خانوادم هر کدوم یه عدد گذاشتم وقتی تعدادش اندازه اوم عدد میشه روانی میشم انقدر دنبالش میگردم تا چند بار ببینم فکرم خنثی شه !

میترسم اون عدد و اون آدمو از دست بدم 😭

من تو تلوزیون مثلا دور از جون جنازه میبینم میشمارم  واسه خانوادم هر کدوم یه عدد گذاشتم وقتی تع ...

ن عزیزم نترس به خودت بگو من اصلا نمیخوامممم بشمرم دور از جون می‌خوام کاریشون بشه

بعد میبینی واقعا اتفاقی نیمیفته و از سرت می‌ره پس از چند مدت

افکار شیژانه عمر دست خداست فداتشم 

مرسی گلم برام دعا کن 

خواهش عزیزم🥲اگر‌ اتفاقی فکری درگیرش شدی دردلی خواستی من هستم🥲چشم حتما شما هم برا من دعا کن امضام♥️

فدات شم 😢❤️

خدا نکنه♥️