2777
2789
عنوان

بیاین بگین از قدیما دلتون هوای چی رو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست
خیلی باحاله خوش به حالتون کاش ماهم داشتیم هنوز 

😅😂یکم خسته کننده و پر هزینه اس  رسم داریم کلی شاباش باید بدیم کادو اصلیو شب حنابدون ب خانواده داماد میدن که کمتر از ۵ تومن نیست رفته رفته رقما بیشتر میشه داخل زنونه کادو پاتختی میدیم و کلیم با ب کسایی که میرقصن و عروسم شاباش بدی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
امروز شما دومین نفری هستی که منو یاد اون بقالی و بابایی انداختی .ممنون از حس خوبی که دادی

قربانت عزیزم

روحشون شاد و آروم‌

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😂یکم خسته کننده و پر هزینه اس  رسم داریم کلی شاباش باید بدیم کادو اصلیو شب حنابدون ب خانواده ...

اره خب الان اون رسما با هزینه زیاد همراه شده قدیما با سادگی بود 

من‌دلم اون بستنی موشکی ها رو خواست که بسته بندی درست حسابی نداشت 

اون چیپسهای بی نام‌و‌نشون 

بیاین هرکدوم یه قدم به سمت سادگی برداریم و احیا کنیم دورهمی های قدیم رو 

میدونی مشکل چیه الان همه پر توقع شدن من خودم بچه کوچیک رفلاکسی و کولیکی دارم اصلا شرایط پذیرش مهمان ندارم قبلا تو دورهمیا اصلا میزبانو مهمون معلوم نبود همه ی گوشه کارو میگرفتن الان میزبان از چند روز قبل باید تو اشپز خونه باشه تا چند روز بعد تازه غذا یزره ساده میشه پشت سر میزبان ولی صفحه میزارن قدیما تابستونا یدونه هندونه رو قاچ میکردن ن بشقابی ن کاردو چنگالی میدادن دست هرکی ی قاچ الان چند مدل میوه ام میاری خیلیا راضی نمیشن

من‌دلم اون بستنی موشکی ها رو خواست که بسته بندی درست حسابی نداشت  اون چیپسهای بی نام‌و‌نشون&nb ...

بالاشون ی برگه منگنه میشد😂😂 سرمای زمستونا بخاری نفتی چکمه دیکته شب خوابمون میومد کلی مشق داشتیم 

میدونی مشکل چیه الان همه پر توقع شدن من خودم بچه کوچیک رفلاکسی و کولیکی دارم اصلا شرایط پذیرش مهمان ...

دقیقا مشکل همینه عزیرم

توقع ها میره بالا از اون طرف دورهمی کم‌میشه همه از هم‌دور میشن

اونم با بچه کوچیک واقعا سخته

😅😂یکم خسته کننده و پر هزینه اس  رسم داریم کلی شاباش باید بدیم کادو اصلیو شب حنابدون ب خانواده ...

اخ اخ اخ پس برای شمام دیگه صفا نداره 🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم