2789
عنوان

تربیت کودک

77 بازدید | 14 پست

خانواده همسر مادر و خواهراش هر وقت دختر منو میبینن سینه اشونو در میارن و بهش میگن بیا بخور اینم بچه است همش یک سالشه میره سمتشون و میخاد بخوره چند بار کشیدمش کنار و بهشون تذکر دادم از این کار خوشم نمیاد ولی انگار ن انگار همسرم دعوا میکنه میگه چرا اینطوری برخورد میکنی مگه چیه میخواستم بدونم از نظر شما این حرکت چه تاثیری روی کودک داره والا دیگه موندم چیکار کنم

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا دیوونه ن بابچه کوچیک اینکار میکنن اخه

رو تربیت جنسیش میگم تاثیر داره بخدا امشب مادرشوهرم سینه اشو دراورده بود گفتم شوهرت تو قبره نیست بیاد بخوره برات میدی دختر من به شوهرم بر خورد گفت مگه چیه 

رو تربیت جنسیش میگم تاثیر داره بخدا امشب مادرشوهرم سینه اشو دراورده بود گفتم شوهرت تو قبره نیست بیاد ...

وا شماکار خودتو کن بهشون بربخوره روی بچه تأثیرمیذاره بخدا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
میدونم عزیزم،اگر میاد برید مشاوره

خیلی سعی کردم نمیاد دبختی اینه  به راه رفتن رخترم و حرف زدنش هم گیر میدن کلا دخترم نبود یه سیانول خورده بودم و خلاص

خیلی سعی کردم نمیاد دبختی اینه  به راه رفتن رخترم و حرف زدنش هم گیر میدن کلا دخترم نبود یه سیان ...

میفهممت کاملا،کمتررفت وامد کن،بهانه بیار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍