2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8666 بازدید | 271 پست
خیلی التماس خدا کرد ازینکارا انجام دادم

شاید زمانش نرسیده بخدا اعتماد کن 

خدا بد تو رو نمیخواد ولی قطعا به اون چیزی که میخوای متوسل شی دشمن توعه وبرای نابودیت هر کاری میکنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالااا چند وقته کاتین خودش دوست داره؟

ما تقریبا دو هفته ای هست.

اون کات کرده ولی من هر روز بهش پیام میدم و حرفای قشنگ میزنم اونم میخونه جواب نمیده.

میگه چون میدونه رابطه ته نداره و خانواده ها نمیذارن بهتره بیشتر از این با هم نباشیم که حسمون بیشتر نشه و اسیب نبینیم.

ولی به نظرم مردی که واقعا عاشق باشه و واقعا بخوادت جلو خونوادشم وایمیسته.یا راضیشون میکنه.

خداکنه که بشه.دلم روشنه❤️

هر چند بخاطر نبودش یکمی غم تو دلم هس.

اینی ک میخای ازش طلسم بگیری ام مشهده یا از این تلگرامی هاست

ایران نیس 

تلگرام آشنا شدیم نمی‌دونم واقعا می‌تونه یا ن

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
انقدری دوسش داشتم که این فکر اومد تو ذهنم. منم مثل تو میخواستم هر جوری هس مال من بشه. کنارش حالم خ ...

دقیقاا

درکت میکنم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
ما تقریبا دو هفته ای هست. اون کات کرده ولی من هر روز بهش پیام میدم و حرفای قشنگ میزنم اونم میخون ...

چقد تو منییییی

وای خیلیییی منییییی

بااین تفاوت که من پیامش نمیدم:)

اره ادمی که بخوادت جلوی روی خوانوادش وایمیسه‌

منم دلم روشنه همین باعث میشه نتونم فراموش کنم

اینکه ناامید نیستم ..

خبرشو بم بده

برای ما دوبار زدن  خواستم ازش یه کاری بکنه بلکه متوجه بشه  دیونه نکرد. شرایطت مثل منه بر ...

چله زیاد برداشتم دعانویس کار درستم پیدا نمیشه اکثرا میلیونی پول میخوان تازه اونم شاید جواب بده من رقیبم بره نصف راه رفتم مثل موم گرفته توی دستاش داره به هر طرف میکشونه

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

چله زیاد برداشتم دعانویس کار درستم پیدا نمیشه اکثرا میلیونی پول میخوان تازه اونم شاید جواب بده من رق ...

دعا نویس بیخیال منظورم دعا نویس نبود 

چله هم برای رفع سنگینی طلسم چله سوره نازعات جوابه

پس رقیب داری 

اینو من نمیدونم ولی تو همون عکس هایی که فرستادم نوشته بود سوره یوسف خوبه 

چقد تو منییییی وای خیلیییی منییییی بااین تفاوت که من پیامش نمیدم:) اره ادمی که بخوادت جلوی روی خو ...

چرا پیام نمیدی؟

من نمیخوام ارتباطم قطع شه و نمیخوام اون حس وابستگی از بین بره یا فراموشم کنه...ارتباطم یکطرفست اون اصلا جواب نمیده فقط سین میکنه ولی به همینم راضی ام.

اره شرایطمون دقیقا عین همه :)

درخواست دوستی میدم بهت. امیدوارم برگردن :) و مطمئنم برمیگردن ❤️ :)

دعا نویس بیخیال منظورم دعا نویس نبود  چله هم برای رفع سنگینی طلسم چله سوره نازعات جوابه پس رق ...

الان تو چله یاسینم انشالله حاجت روا شیم التماس دعا

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

الان تو چله یاسینم انشالله حاجت روا شیم التماس دعا

در کنار اون چندتا کار دیگه هم میگم انجام بده

یکیش دعای شصت قاف که تو ۱۱ روز خونده میشه

چله سوره نازعات

۷بار سوره الرحمن و۷ بار سوره نازعات

دعای صغیرنادعلی هم اگر هزار بار خونده بشه اثر می‌ذاره

الان اینا یادم بودن 

یکی هم اگر تونستی پیدا کنی آب ماه نیسان پیدا کن به نیت رفع طلسم ۷روز اذان صبح وقبل اذان مغرب بخور

چرا پیام نمیدی؟ من نمیخوام ارتباطم قطع شه و نمیخوام اون حس وابستگی از بین بره یا فراموشم کنه...ارتب ...

اووو من انقد غرورم شکسته دیگه توانشو ندارم

میزارم خودش تکست بده

ع پس خصوصی صحبت میکنیم

نکنه تو زلیخایی؟!!!!

الان بهترم 

خیلی داغون بودم خیلی