2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8639 بازدید | 271 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم خودمم توی همین وضعیتم و حال تو رو دارم🥀

بمیرم برااات

توم‌ تو فکر طلسمیی

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
ولی دارم سعی میکنم خوب بشم💔 انشالله خدا برسونتش به من❤️

ایشالااا

چند وقته کاتین

خودش دوست داره؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
عزیزم میشه بدونم چطوری اینستاشو هک کردی؟

هک ک نه ولی اوایل رابطه رمز اینستاش بهم گفته بود ولی من اون موقع نتونستم وارد پیجش بشم گذشت دیگ اخرای رابطه بود دیگ منم هی مشکوک میشدم بهش 

یادم بود رمزه گفتم بزنم ببینم چطور میشه دیگ باز نمیشه 

اگ یادت باشه پیام می‌رفت ب ایمیل اگ رمز بلد نباشی این متن ایمیل من دیدم حدس زدم هرچی بود بعد اون رمز رو هم وارد کردم برا ایمیل .ایمیلش باز شد رو گوشیم 🙄

بعد رفتم اینستاش دوباره فراموشی رمز زدم ایمیلشو داشتم دیگ .. اینطوری شد اینستاش هم برام باز شد پشمام ریخت😐 ایقد استرس گرفتم اون لحظه بعد رفتم دایرکتش چ خبر بود کلی دختر در آن واحد ب همه گفته بود عکس بفرست همه هم میدادن عکس 

فقط اعصابم بیشتر خورد میشد خداروشکر ک تموم شد 

چشم حتما امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیرید

مرسی عزیزم التماس دعا

این چندسال انقدر دعا چله خوندم😢خسته شدم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

جادوی وودو و سوزن زدن به عروسک همون جادوی سیاهه و باعث مرگ و بیماری برای اون شخص میشه ، خودتو قاطی این کثافت کاریا نکن و زندگی بقیه رو هم به هم نریز ، خجالت بکش

دعا کنید به آرزوهام برسم ، میگن دعای نی نی سایتیا میگیره. 💗

مرسی عزیزم التماس دعا  این چندسال انقدر دعا چله خوندم😢خسته شدم

کاری نکردم عزیزم منم مثل خودت ولی من امیدمو از دست ندادم 

البته بین من وطرف مقابل بدبختانه طلسم جدایی هست 

وگرنه خیلی وقت پیش برمیگرد

ولی اگر بین شما همچین چیزی وجود نداره خیلی امیدوار باش البته اگر واقعا طرف ارزشش وداشته باشه 

دختر خوب سراغش نرو من چندتا راه حل فرستادم به اونا عمل کن اگر خودت وطرف میخوای ودوست داری 

برای جدایی طرف مقابلم ومن طلسم جدایی گرفتن از همون زمان تو کارهای طرف گره افتاده باز نمیشن ولی خودش نمیدونه چرا. حالا اون کجا واین طلسمی که تو میخوای انجام بدی کجا عاقبت نداره. 

تو خدا رو ول کردی رفتی از به چیزی متوسل شدی که دشمن قسم خوردته؟ 

کاری نکردم عزیزم منم مثل خودت ولی من امیدمو از دست ندادم  البته بین من وطرف مقابل بدبختانه طلس ...

من امیدمو کامل از دست دادم هم خودش خنگه هم بین مون مانع دشمن رقیب مشکلات هست طلسم دعا که صد در صد زدن

خودشم سرگردون حیرون ولی نمیفهمه از کجا داره میخوره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

دختر خوب سراغش نرو من چندتا راه حل فرستادم به اونا عمل کن اگر خودت وطرف میخوای ودوست داری  برا ...

خیلی التماس خدا کرد ازینکارا انجام دادم

من امیدمو کامل از دست دادم هم خودش خنگه هم بین مون مانع دشمن رقیب مشکلات هست طلسم دعا که صد در صد زد ...

برای ما دوبار زدن 

خواستم ازش یه کاری بکنه بلکه متوجه بشه 

دیونه نکرد. شرایطت مثل منه برای این طلسم چیکار کردی؟ شاید تو همین ناامیدیت برگشت