maryakhonoom مدیر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 عنوان کسی هس شغلشون فلافلی باشه | مشاهده متن کامل بحث + 5508 بازدید | 83 پست لطفا بگیدما موندیماز ۱۴ کیلو۹۰ ساندویچ ۶ فلافله درست شده اخه خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘 1403/03/09 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
auhayyy عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 7382 کمه میگن از ۵ کیلو مواد ۹۰ تا درس میشه ولی ما ۱۴ کیلو مصرف کردیم همسر منم تو فکرشه فلافلی ساندویچی اینا بزنه
shiva_ahmadi عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13805 فلافل فقط فلافلا اهواز و ابادان شهرا دیگه بلد نیستن درست کنن وای بادمجون سرخ کرده هم بینش باشه وا ... من تاحالااهوازوابادان نرفتم انشالله رفتم حتماتست میکنم
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 فلافل فقط فلافلا اهواز و ابادان شهرا دیگه بلد نیستن درست کنن وای بادمجون سرخ کرده هم بینش باشه وا ... من با یه دوست اهوازی در ارتباطمطعم معرکه دارهولی کم داده ساندویچ خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 آدرس فلافلی تون کجاست تبریزه گلم خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 تونستین سود کنید؟؟چقدر هزینه مواد شد؟. چقدر مبلغ فروشتون شد؟؟ والا من موندمفکر نمیکنم زیاد سود بده فعلاماهمراهش سوپ جو رایگان هم داشتیم ۴۰ تومنبه نظر من خیلی ارزون هس خب😐 خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
شیما۱۳۸۸۱۳۸۸ عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1288 تبریزه گلم انشالله پرفروش باشید و رزق و روزی حلال و با برکت یه فلافلی توی تهران هست انقدررررر شلوغه که حد نداره تا یک نصفه شبم باز و مشتری داره
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 گلم کل مواد فکر کنم تقریبا هر ۱ کیلو مواد برای ۱۰ نفر جوابهحالا بازم بستگی داره اندازه قالب چقدر باشهاز شما که ۱۴ کیلو بوده برا ۱۴۰ نفر جواب میداده نمیدونم درسته یا نهطبق یه رسپی کفتم زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 من تاحالااهوازوابادان نرفتم انشالله رفتم حتماتست میکنم انشالله زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 انشالله پرفروش باشید و رزق و روزی حلال و با برکت یه فلافلی توی تهران هست انقدررررر شلوغه که ح ... واقعا؟چند میده قیمتچندتا عدد فلافل؟ خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13948 من از هر یک کیلو ۱۰۰دونه تقریبا در میارم شما دو برابر مواد مصرف کردی باقیش چیکار کردی 😐 الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 من از هر یک کیلو ۱۰۰دونه تقریبا در میارم شما دو برابر مواد مصرف کردی باقیش چیکار کردی ... سایز فلافل زن شما رو میشه بدونم؟راستی مغازه دارین؟ خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
hozinam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1336 والا من موندم فکر نمیکنم زیاد سود بده فعلا ماهمراهش سوپ جو رایگان هم داشتیم ۴۰ تومن به نظر من ... مثلا سمت ما نون بزرگ ۶۰ تومن حدودا یجایی ک طرفدار دارهالبته الان حبوبات خیلی گرون شده ۱۰۰ درصد گرون ترم میشه زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 فکر کنم تقریبا هر ۱ کیلو مواد برای ۱۰ نفر جوابه حالا بازم بستگی داره اندازه قالب چقدر باشه از شما ... اره سود نداده به خاطر این موضوع خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 91996 من از هر یک کیلو ۱۰۰دونه تقریبا در میارم شما دو برابر مواد مصرف کردی باقیش چیکار کردی ... چه حرفایی میزنیدا ،من خمیرش رو از فلافلی میگیرم یک کیلو میگیرم برای ۸ ساندویچ
maryakhonoom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14171 مثلا سمت ما نون بزرگ ۶۰ تومن حدودا یجایی ک طرفدار داره البته الان حبوبات خیلی گرون شده ۱۰۰ ... خیلی کم زدیم قیمتسود و خرج برابر میاد خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘