2777
2789

مخالفم

چرا فقط ما خانوما دست به این کارا میزنیم و خودمونو اذیت میکنیم

زیر تیغ رفتن و دردکشیدن و دوران نقاهت

برای کی؟؟

چرا آقایون این کارها انجام نمیدن؟

تو این دنیا آقایون هم آزادن هم راحت زندگی میکنن

ولی خانوما آزاد و راحت که نیستن هیچ، خودشون هم شرایط رو برای خودشون سخت تر میکنن با کشیدن درد عمل ها

هرطور هستیم خودمون رک دوست داشته باشیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برای خودم چون اصلا راحت نیستم مخصوصا زمان پریود  خیلی خستمه 😑

چند ماه پیش تاپیک اون کاربری که عمل کرده بود و بعدش چقد خونریزی و چقدرمشکلات براش پیش اومده بود و میگفت خانوما توروخدا این عمل رو نکنید ندیدی قطعا

مخالفم چرا فقط ما خانوما دست به این کارا میزنیم و خودمونو اذیت میکنیم زیر تیغ رفتن و دردکشیدن و دو ...

عزیزم اینکه کسی بخواد کار زیبایی انجام بده یا نه که یه تصمیم خیلی شخصیه. همچنینم تیغ و درد و داستان نیست.
ولی اگه دلیلت اینه که مردا اینکارو انجام نمیدن، مردام انجام میدن کلی متخصص اورولوژیست داریم که کارای زیبایی مردان انجام میدن!

من دو سال پیش لابیاپلاستی انجام دادم و هیچ مشکلی ندارم. بعد عملم نه خونریزی داشتم نه درد. شما آمپولم بدی آدم ناشی برات بزنه خطرناکه. اینکه دیگه جراحیه و حتما باید پیش جراح درست حسابی و با تجربه بری

برا هزینش که باید از دکتر بپرسی ولی قبل انجام عمل لابیاپلاستی حتما دکتر خوب و متخصص انتخاب کنین که بعدش عوارض نداشته باشین

من بهتون دکتر ندا موغاری زاده  رو پیشنهاد میدم کارش خیلی خوبه

دخترعموم پیشش رفت برا لابیاپلاستی واقعا راضیه و هیچ دردی نداره