2777
2789
عنوان

علی کافه 🤨

883 بازدید | 22 پست

بچه ها کسی میدونه کالریه یدونه قهوه تلخ علی کافه چقد کالری داره؟ یا یدونه ش چند گِرمه؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علی کافه چیست؟دونمره

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

فقط بگو چحوری میتونی بخوری؟

اولش برام سخت بود میرفتم اون دنیا 😂

بعد با شکلات امتحان کردم 

بعد کم کم مقدار شکلاتشو کم و حذف کردم 

راحت الان میخورم دیگ مث اول برام نی 

اتفاقا تلخیشو الان دوس دارم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
علی کافه اولین باره میشنوم    

اسم برنده قهوه س 

از اسپرسو هم تلخ تره 

زهرمار خالص

علی کافه چیست؟دونمره

اسم برنده قهوه س 

از اسپرسو هم تلخ تره 

زهرمار خالص

مزه زهره مار میده  با عرض پوزش فکر نکنم کالری داشته باشه

تو اینترنت نوشته ۴۰ عدد ۳۶۵ گرم 

من اینو تقسیم کنم 

همینو کالری شماری کنم اوکیه؟

خوب چرا میخوری؟برا لاغری؟

بیدار موندن 

یکمی هم برا لاغری 🥸😂

تو اینترنت نوشته ۴۰ عدد ۳۶۵ گرم  من اینو تقسیم کنم  همینو کالری شماری کنم اوکیه؟

خب زیاد نخور زیادیشم خوب نیست 

دندونا رو بد رنگ میکنه ب مرور زمان 

اوکی هست 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

عکس گرفتم خودت ببین

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اسم برنده قهوه س  از اسپرسو هم تلخ تره  زهرمار خالص

اه پس چرا میخوای بخوری😕

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خب زیاد نخور زیادیشم خوب نیست  دندونا رو بد رنگ میکنه ب مرور زمان  اوکی هست

زیاد نمیخورم 

یک روز درمیون یک عدد

2790
2778
2791
2779
2792