2777
2789
عنوان

گریه بعد حمام

201 بازدید | 9 پست

سلام

بچم ۱۱ماهشه حالش خوب بود بردمش حموم ازحموم که اومد بیرون گریه کرد یه جوری مثلا جاییش درد میکنه تو حموم دست زد به گوشش شاید اب رفته توش .. اما بعد حموم جایی ازبدنش دست نزد که بگم اون قسمت درد میکنه الانم خوابید اما یه دوبار یکم گریه کرد به نظر شما گوششه؟چقد طول میکشه اب بیاد بیرون

الهی خدا برا هم حفظتون کنه 

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

السلام علیک یا بقیة الله اما زمان دعاگوی سلامتی و آرامشتون باشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزمممم ممنونم

قربونت برم مامان مهربوون خدا بچتو برات نگه داره 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

طبیعیه عزیزم نگران نباش ممکنه یهو دلش ضعف رفته تو حموم گرسنه شده یا خوابش گرفته منم پسرم نوزده ماهشه پیش میاد سرحال بره حموم بعد حموم گریه کنه  .در ضمن اگر اب بره داخل گوشش که الان گریه نمی کنه از فردا شروع می کنه