2777
2789
عنوان

عمل بینی

105 بازدید | 18 پست

الان‌پنج‌ماه و نیمه عمل کردم‌

هموز سوراخام‌یکی بزرگه یکی کوچیک 

و نوک بینیم ورم داره و یچیز بخوره درد میگیره . 

تو عکسامم‌کج میوفته . 

امکان تغییر هنوز هست  ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تا یکسال اول برا منم بی معنی بود یکسال زمان ببره ولی وقتی یکسال شد وافعا تغییرات و جا افتادنشو ...

جدی میگی ؟؟ 🥹

یعنی تا یکسال ممکنه ایرادات الانم برطرف شن ؟ کجدبوذنش ، سوراخای کوچیک بزرگ ، ورم‌نوک بینی و گنده بودنش ؟ 

چیش معلوم میشه ورم که بخوابه بینی از کج و بزرگ و گشاد بودن درمیاد

دقیقا کجه بزرگه گشاده 

من فقط امیدم به اون‌ورم نوک‌بینیمه‌که خیلی سفته 

میگم اون برع شاید بهتر شم 

جدی میگی ؟؟ 🥹 یعنی تا یکسال ممکنه ایرادات الانم برطرف شن ؟ کجدبوذنش ، سوراخای کوچیک بزرگ ، ورم‌نوک ...

گنده بودنش که صد درد صد ورم نوکشم همچنین 

کجاشو باید بری دکتر ببینه که بر اثر ورمه یا نه میتونی عکس بذاری

[QUOTE=340813649]گنده بودنش که صد درد صد ورم نوکشم همچنین  کجاشو باید بری دکتر ببینه که بر اثر ورمه یا نه میتون ...[/QUOTE

دکتر دیده گفت ماساژ بذه بسمت راست صورتت مثلا  . از اول بینیم به یه طرفزصورتم‌ متمایل تر بود

اره عکس میدم

شما چن وقته عمل کردی ؟  . 

چیش معلوم میشه ورم که بخوابه بینی از کج و بزرگ و گشاد بودن درمیاد

عزیزم اگ همش ورم بود ک مطبا پر نمیشد ازترمیم

میخام بگم گاهی ورم نیست و کار دکتره و بس.

همین

اما تایکسال باید صبور بود تا فمید

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

فقطم انگار ورم‌تو‌نوک‌بینیمه ، جاهلی دیگه انگار نیست 

منم همین جوری بودم نوک ببنیم خیلی ورم داشت تا ۷یا۸ماهی که گذشت افسرده بودم که چرا عمل کروم بینیم بد نبود رفتم گندش کردم بشدت گنده بود خیلی سربالا نوک بینیم خیلی ورم داشت

الان من یه سال و نیمه عمل کروم ولی باز زیاد میخوابم گریه میکنم گنده میشه سر بالایش کامل رفع شد

عزیزم اگ همش ورم بود ک مطبا پر نمیشد ازترمیم میخام بگم گاهی ورم نیست و کار دکتره و بس. همین اما ت ...

این درسته ولی کسی که تازه ۶ماهه عمل کرده زوده دلشو خالی کنی قطعا میشه امید داد که فعلا ورمه خود دکترام تا یکسال نظری برای ظاهر بینی نمیدن

[QUOTE=340813649]گنده بودنش که صد درد صد ورم نوکشم همچنین  کجاشو باید بری دکتر ببینه که بر اثر ...

احتمالا بد ماساژ دادی شاید ماساژ یه سمتت فشار دستت بیشتر بوده همون جوری که دکترت گفته فعلا ماساژ بده

منم همین جوری بودم نوک ببنیم خیلی ورم داشت تا ۷یا۸ماهی که گذشت افسرده بودم که چرا عمل کروم بینیم بد ...

کاملا راضی هسی؟

از پره ها 

اندازه سوراخا 

همه قرینســـــــ؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟