2777
2789
عنوان

خستم

45 بازدید | 7 پست

بار اوله که دارم از مشکلاتم اینجا بازگو میکنم 

خستم خیلی خسته 

همسرم مرد خیلی خوبیه ولی گل بی عیب خداست 

همسرم عادت بدی داره همیشه جلو دیگران از بدی های من میگه اونم فقط جلو خانواده خودم خوب منم ادمم خجالت میکشم بعد پدرم بهم نگاه بد میکنه و دیگرانم مسخره بازی درمیارن الان دو شبه با همسرم قهرم اصلا نگاهشم نمیکنم چون واقعا خُردم کرد همه میان از خوبیا میگن مثلا شوهرخواهرم جلو ما صد بار گفته دوسش داره خواهرم بهترین هدیه خداست براش ولی شوهر من اصلا میگه ادم نباید دوست داشتنو به زبان بیاره اگه نباید به زبان بیاره چرا پس بدی ها رو بازگو میکنی خیلی ناراحتم ازش الان که باهاش قهرم هی میره خوراکی های مورد علاقمو میخره 

خوب اخه دلی که بشکنه ایا با اینها جبران میشه 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

خب همینا رو بهش بگوو

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزاربار گفتمش کو گوش شنوا

ای بابااا😑

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

همسر منم اینطور بود

تا بش گفتم همین رفتارتو جلو خانوادت انجام میدم.

ولی وجدانم قبول نمیکرد..

ولی یکبار انجام دادم..و جلو خانوادم نه باش شوخی میکنم.نه زیاد حرف میزنم.

کم‌کم دست برداشت.ولی نه کامل

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
همسر منم اینطور بود تا بش گفتم همین رفتارتو جلو خانوادت انجام میدم. ولی وجدانم قبول نمیکرد.. ولی ...

من اگه جلو خانوادش گله و شکایت کنم از همسرم مادرش که میگه هیچکس بهتر از پسرم نیست پدرشوهرمم از شهرمون بیرونم میکنه 

ای خواهر من دلم از دست این خانواده خون هست

همسرم خوبه ولی این اخلاقش خیلی بده

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
من اگه جلو خانوادش گله و شکایت کنم از همسرم مادرش که میگه هیچکس بهتر از پسرم نیست پدرشوهرمم از شهرمو ...

عزیزم...

پس سعی کن جلوش تو جمع سبز نشی..

عقده دارن.با خرد کردن بقیع،میخان خودشون رو بزرگ جلوه بدن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم... پس سعی کن جلوش تو جمع سبز نشی.. عقده دارن.با خرد کردن بقیع،میخان خودشون رو بزرگ جلوه بدن.

حتما انجام میدم ممنونم 🌹