2777
2789
عنوان

کی سریال هشت ونیم دقیقع رودیدع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون فرزین قبلا ی دختره رو خیلی دوست داشت و فکر میکنه یکتا باعث بهم خوردن عقدشون شده. دختره روز عقد از ناراحتی تصادف میکنه و فوت میکنه و فرصت نمیشه فرزین براش توضیح بده. خلاصه سر کینه یکتا داره انتقام میگیره

ولی یکتا رو خیلی مظلوم و خوب جلوه میدن تو فیلم، بنظرم هر بلایی سرش بیاد حقشه 

عقد الهه و فرزین رو بهم زده و دختره مرده 

بچه فروغ رو کشته 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

به خاطر پدرش 

پدر با پدرشوهر،یکتا تو یه کارخونه بودن هردو همکار،بودن اون یه کار خلاف کرده انداختش بیرون بعدم دق کرده و مرده اومده انتقام بگیره ازپدر،شوهر یکتا و شوهر یکتا که مردن بعد یکتا تو کارخونه اومده بود جایگزین فرزین شد همه با هم میخواد انتقام بگیره ایراد اینجاست که فکر میکنه شوهر خواهرش پسر واقعی مرده هست ولی اون به فرزندی قبول کردن همه چی ازدست میده

به خاطر پدرش  پدر با پدرشوهر،یکتا تو یه کارخونه بودن هردو همکار،بودن اون یه کار خلاف کرده اندا ...

یعنی شوهر فروغ  رو پدرش ب فرزندی قبول کرده؟ اون یکی شوهر یکتا پسر واقعیه؟

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ولی یکتا رو خیلی مظلوم و خوب جلوه میدن تو فیلم، بنظرم هر بلایی سرش بیاد حقشه  عقد الهه و فرزین ...

یکتا دختر خوبی هست و منصف منتهی،فرزین با کلک اومده جلو یکتا و خانوادشو بیا برو کنه و همه اموال بدست بیارن یعنی همه برسه به دامادشان منتهی نمیشه دیگه