2777
2789
عنوان

چجری کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست
مگه فیلمه🤧😂

چه ربطی داره

آدم باید با احترام باشه شما دوست دارید کسی که عاشقش هستین پیام بده کات نمیتونیم باهام باشیم بعدش دیگه هیچ وقت جوابتون نده؟ بمونید یا کلی سوال بی جواب و حس درد و بی ارزش قائل شدن؟ 

آدما باید به شخصیت هم احترام بزارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره آدم باید با احترام باشه شما دوست دارید کسی که عاشقش هستین پیام بده کات نمیتونیم باهام ...

به نظرت لگم خواستگار دارم ؟ قبلا گفتم جدی نگرفت گفت میخوای بری برو ولی میدونه جونم براش میره

به نظرت لگم خواستگار دارم ؟ قبلا گفتم جدی نگرفت گفت میخوای بری برو ولی میدونه جونم براش میره

تو میخوای ترکش کنی یا نه؟ 

میگی میخوای کات کنی درسته؟ پس چه نیازیه که بگی خواستگار داری؟ میخوای کات کنی مستقیم با احترام بهش بگو 

ولی اگه نمیخوای و میخوای رابطتتون درست شده برید تراپیست 

چه ربطی داره آدم باید با احترام باشه شما دوست دارید کسی که عاشقش هستین پیام بده کات نمیتونیم باهام ...

اخه این روش کات مناسب ادمای ب شدت منطقیه خیلی باکلاس برن بشینن یه چیزی بخورن باهم اخرشم دختره بگه برات ارزوی خوشبختی میکنم ب عنوان یه دوست از این ب بعد میتونی رو من حساب کنی و...😂اسی الان خیلی درگیره خودش طرفشم میگه جدی نمیگیرتش

تیکر بارداری نیست
اخه این روش کات مناسب ادمای ب شدت منطقیه خیلی باکلاس برن بشینن یه چیزی بخورن باهم اخرشم دختره بگه بر ...

برعکس اینطوری طرف مجبور جدی بگیرتش وقتی ببینه رسمی داره ازش جدا میشه و بعدش بلاکش کنه طرف می‌فهمه اره جدیه

محبورم باهاش بمونم سر مورد اقتصادی درحد همکار 

منم همکلاسی داشتم پس دیگ اگ زنگ و پیام داد همون در حد همکار باش. سر هیچ مسئله دیگه ای باهاش حرف نزن بگو ما فقط همکاریم‌از این ب بعد هیچی بیتمون نیست.

یا من یا هیچکس همون خودم