2777
2789
عنوان

من نرمالم؟

192 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ۳۰سالمه و بچه ۲‌.۵ ساله دارم.

و الان باردارم.

شوهرم شغل پرریسکی داره‌

من قناعت میکنم تو خیلی چیزا 

چون نظرم اینه باید مثلا ۱۰سال اول زندگی باید قناعت کرد بعد ک بچها بزرگ شدن و اوکی شدی از لحاظ مالی خرج کنی ک هم خودت و هم بچه ات کیف کنه.

ولی همسرم زیاد ب پس اندازام (طلاهام)دست میزنه و ضرر هاش رو میده 

من چی کار کنم؟؟خسته شدم از بس جمع کردم و ب باد رفت چ کار کنم.....

(اصلن مدلمون توی زن و شوهری جوری نیس ک بخام بگم نمیدم چون وقتی همسرم پول داره با جون و دل برام خرج میکنه .نمیشه بگم نمیدم وقتی داشته باشه دریغ نمیکنه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرج کن چون دور از جون نمیدونی بعد ده سال هستی یانه

خرج میکنم مثلا ماهی ی بار با دوستم میریم بیرون .

لباس خیلی اهلش نیستم ینی مدلم نیس اصلن تکراری تمیز و معمولی میپوشم.

ماهی دوبارم غذا از بیرون میخریم خودمون.

مسافرتم سالی یک بار اگر وقت کنه یا دوسال یکبار

هیچوقت تو به این روز و این ساعت و این زمان برنمیگردی پس از لحظه هات لذت ببر و کارایی که دوست داری بکن ولی کنارشم پس انداز داشته باش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
آدم از فردای خودش خبر نداره ، طلاهات مال تویه ، فردا روزی به مشکل برخوردی یا خدای نکرده ، کار به بیم ...

خب شوهرم تا بهش میگم پول بده دستشم تنگ باشه جور میکنه پول میزنه ب حسابم یا میگه پول میریزم برو خرج کن برا خودت ولی من مدلم خونه بابام ریخت و پاشی نبود عادت نداریم پول سرچیزای الکی بدیم .

من هدفم خونه بزرگتره چون خونم کوچیکه

خرج میکنم مثلا ماهی ی بار با دوستم میریم بیرون . لباس خیلی اهلش نیستم ینی مدلم نیس اصلن تکراری تمیز ...

ببین من ب یه نتیجه ای رسیدم اگه خیلی تو فاز پس انداز و مدیریت مالی باشی به هوای اینکه جمع کنی خونه بخری یا ماشین بخری 

وقتیم بخری از لحاظ روحی بهت نمیچسبه 

بعد اونم هی جمع میکنی لوازم خونه نو کنی 

هرچیزی یه دوره ای داره تو زمان خودش قشنگه تو سن خودش عزیزم  

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
آدم از فردای خودش خبر نداره ، طلاهات مال تویه ، فردا روزی به مشکل برخوردی یا خدای نکرده ، کار به بیم ...

مثلا شوهرم ماشین رو ب نامم زده 

میگه خونه رو هم ب نامت میزنم چون من میترسم ریسک کنه ب باد بده گف ب نامت میزنی ک ارامش داشته باشی 

ببین من ب یه نتیجه ای رسیدم اگه خیلی تو فاز پس انداز و مدیریت مالی باشی به هوای اینکه جمع کنی خونه ب ...

راست میگی همیشه دلیلی هست برا جمع کردن 

برا بچه و ایندش 

برا لوازم جدید منزل 

برا بزرگ کردن خونه و بهتر کردن ماشین 

اخرشم مرگ و ی ورثه ای ک میان میخورن و میرن

ببین من ب یه نتیجه ای رسیدم اگه خیلی تو فاز پس انداز و مدیریت مالی باشی به هوای اینکه جمع کنی خونه ب ...

بازم خوبه من قبلا شام بیرون میگفتم سالی ۲بار چون پول الکی میگیرن تو خونه ارزون تره پیتزا

ولی الان با دوستم ماهی یکبار حداقل میرم میچرخم و خرج میکنم

راست میگی همیشه دلیلی هست برا جمع کردن  برا بچه و ایندش  برا لوازم جدید منزل  برا ...

آره عزیزم ب فکر خودت باش تو الان تو این سن یه چیزایی می‌چسبه شاید ده سال دیگ اصلا ذوقشو نداشته باشی 

پول خونه رو بسپار ب شوهرت 

ب شوهرتم هی نگو جمع کنیم چون رو خرج های تو حساس میشه هرچند کوچک 

خب شوهرم تا بهش میگم پول بده دستشم تنگ باشه جور میکنه پول میزنه ب حسابم یا میگه پول میریزم برو خرج ک ...

در حد معمول و نرمالش خوبه ، یعنی جوری نباشه از شکمتون بزنید یا خودتون رو زیاد تحت فشار قرار بدید ، خواهرم من بعداز 13 سال زندگی مشترک طلاق گرفت ، 10 سال اول شوهرش عاشقش بود ، واسه این گفتم حواستون به آینده باشه 

بازم خوبه من قبلا شام بیرون میگفتم سالی ۲بار چون پول الکی میگیرن تو خونه ارزون تره پیتزا ولی الان ب ...

نه تو روخدا حال تو باید خوب باشه ک بتونی حال خانواده رو خوب کنی اون پولی ک واسه حال خوبه خودته