2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت عزیزم برای منم دعا کن دیگه تحمل ندارم 

من با خانوادم ک بودم هروز فکر خودکشی میزد ب سرم،خداروشکر اومدم یک شهر دیگه با شوهرم،افسردگی شدیدم درمان شد،

سعی کن حداقل همسر خوبی انتخاب کنی 

ماهم همشششششش تو خونمون دعوا و نفرت پراکنی البته من فکر میکنم کار طلسم و جادو باشه  سعی کن عل ...

نه از بچگی یادمه اخلاقشون همین بود

جوونیم بهترین روزای زندگیم تو این خونه هدر رفت

من با خانوادم ک بودم هروز فکر خودکشی میزد ب سرم،خداروشکر اومدم یک شهر دیگه با شوهرم،افسردگی شدیدم در ...

چی بگم

مشکلاتم یکی دوتا نیست بخاطر اخلاق خانوادم میترسم اصلا کسی هم منو نخواد هرار جور فکر به سرم میزنه

این روزا دیگه امیدی به زندگی ندارم به قول خودت هر لحظه افکار خود کشی به سرم میزنه

زندگی تو این دنیا چه ارزشی داره وقتی حتی دلمون خوش نیست؟

نه از بچگی یادمه اخلاقشون همین بود جوونیم بهترین روزای زندگیم تو این خونه هدر رفت

اره یک سری چیزا ذاتیه من تاپیک زدم از کارهای مادرم با خودم 

انقد عجیب بود که سریع حذف کردم گفتم یا باور نمیکنن یا میگن حتما تو خودت باعث شدی اما واقعا کاراش ناراحت کننده هست از قدیم پسر دوست بود منم اصلا دوست نداره منتها میگم برای این حس افسردگی احتمال جادو هم هست چون چند وقته کارهامون بدجور درهم پیچیده

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
گاهی آدم با ازدواجم راحت نمیشه چون حسرت رابطه صمیمی دیگران با خانوادشو میخوره و حس می‌کنه یه چیزی کم ...

چیکار میشه کرد 

دیگه سرنوشت همین بوده

خانوادمو که نمتونم تغییر بدم

چی بگم مشکلاتم یکی دوتا نیست بخاطر اخلاق خانوادم میترسم اصلا کسی هم منو نخواد هرار جور فکر به سرم م ...

عزیزم خودکشی چیه ؟ منم میرم تو فکرش اما با خودم میگم این دنیا رو که نداشتم اون دنیامم نابود کنم ؟؟

سعی کن بری بیرون سرکار کتابخونه دوست و رفیق ک کمتر تو خونه باشی و اذیت بشی چندتا خواهر برادرین چی بیشتر رعایت میده ؟

اره یک سری چیزا ذاتیه من تاپیک زدم از کارهای مادرم با خودم  انقد عجیب بود که سریع حذف کردم گفت ...

آخه زندگی من چی دارع که بخوان جادوم کنن

این بدبختی و مصیبت هم اینقدر بنظر میاد؟

چیکار میشه کرد  دیگه سرنوشت همین بوده خانوادمو که نمتونم تغییر بدم

اگه شوهرت خوب باشه هشتاد درصد حله و سرت گرم میشه 

ولی بیست درصد حداقل میمونه