2777
2789
عنوان

حس پوچی دارم...

114 بازدید | 16 پست

۲۱سالمه تازه امسال رفتم دانشگاه ، اونم میخوام انصراف بدم، نه کار میکنم ،نه درس میخونم، دقیقا نمیدونم چه غلطی میکنم، تو چشن خانوادم نگاه میکنم حس شرمندگی دارم بیزااارم، خودم ابدا مقایسه نمکنم به کسی ولی وقتی میبینم  همسن های من الان حداقل به یه چی مشغولن یه واری میکننن من اما هیچچ حالم از خودم بهم میخورههه... ۲ سال پیش تراپی هم رفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنت فعلا کمه زیاد نیست ک بگی عمرم رفت و هیچ کاری نکردم ..تراپی هم ک بلدی پس چته؟

دانشگاه ت هم برو ادامه بده لاب لاش کارای دیگه هم انجام بده..هیچ کس با زانوی غم بغل گرفتن ب جایی نرسیده مگه اینکه بابای پولدار داشته باشی 

هم سن و سال هات دقیقا چ کاری میکنن؟

منظورت کار اقتصادی هست؟

خب قاعدتا درس ات رو ک بابد ادامه بدی.اصلا فکر ب درس نخوندنم نکن ک علاوه برخانواده ات بعدهاوشرمنده خودتم‌میشی

بین اش برو دنبال اموزش ببین ب چی علاقه داری و بعد اون کارو دنبال‌کن

بجای اینکه ب سمتی بری ک احساس مفید بودنت بیشتر شه همون نقطه ای که باعث میشه حس مفید بودن داشته باشی رو هم میخوای حذف کنی؟

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خب دانشگاهت رو ادامه بده  ما ۷۵ درصدمون آبه. آب که یه جا راکد باشه خراب میشه

رشتمو دوست ندارم ..  بعد از یه جهت میگم تغییر رشته بدم ، تهش یکییه یه مدرک میخوام داشته باشم چه فرقی میکنه تو چ رشته ای باشه

رشتمو دوست ندارم ..  بعد از یه جهت میگم تغییر رشته بدم ، تهش یکییه یه مدرک میخوام داشته باشم چه ...

خب شغل مورد نظرت رو پیدا کن برو دنبال اون چیزی که دوستش داری 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
بجای اینکه ب سمتی بری ک احساس مفید بودنت بیشتر شه همون نقطه ای که باعث میشه حس مفید بودن داشته باشی ...

حس مفید بودنم ندارم😂کلاس تخصصی  ۹ نفره بعد میبینم بقیه با چه شوق علاقه ای دارن درس میخونند حسودیم میشه عمیقاااا

حس مفید بودنم ندارم😂کلاس تخصصی  ۹ نفره بعد میبینم بقیه با چه شوق علاقه ای دارن درس میخونند حسو ...

خب چرا تو یکی از اون تعداد ک با علاقه درس میخونن نباشی؟

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

سنت فعلا کمه زیاد نیست ک بگی عمرم رفت و هیچ کاری نکردم ..تراپی هم ک بلدی پس چته؟ دانشگاه ت هم برو ا ...

هر کاری شروع میکنم بعد یه مدت ول میکنم ، تو عمرم یه روتین ثابت نداشتم