seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عنوان شیرازی ها 127 بازدید | 5 پست ارایشگاه خوب با قیمت ناشب جهت مش مو وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر 1396/04/31 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 ببخشید بد تایپ کردم.قیمت مناسب وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
mehr_mahtab عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1620 ببخشید بد تایپ کردم.قیمت مناسب تا حالا مش نکردم.ولی یک آرایشگاه خوب سراغ دارم آرایشگاه سرزمین زیبایی، پل باغ صفا، خیابان فردوسی، حدفاصل کوچه ۱۸ و ۲۰, از قیمت هاش خبر ندارم زنگ بزن بپرس ولی کارهای مش و رنگش رو دیدم خیلی قشنگ بود. تلفن ۳۲۳۰۵۰۸۱ ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
الی_شیرازی عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 8845 آرایشگاه دانژه خیابون بهاران معالی آباد. کارشون عالیه مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 آرايشگاه خوب همه گرونن قيمت مناسب ندارن دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ