2777
2789
عنوان

برداشتن خال

223 بازدید | 25 پست

دوستان من دوتا خال دارم ک از بد تولد باهام بودن و پوستی

ولی دور لب الان سه چهار ساله خال در میاره نمیدونم کک و مک یا خال میترسم برسون دارم کل صورتم پر بشه

تجربه ای دارید؟

...

گوشتی و برجسته است؟؟

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن گلم پوستی اول میبینی اندازه سر زودن بعد پررنگ تر میشه

اگه امکانش هست از نمای نزدیک ازشون عکس بده

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
من یه خال ریز کنار لبم داشتم برش داشتم الان بوسه تو برنامه هرچی قسمته رو می بینم دلم میخواد برم خال ...

🤣🤣🤣خیلیاش قشنگ اونایی ک ظریف ولی بعضیاش رو بهتر ک برداشته شه

من دقیقا مثل اون بود هوس کردم برم خال بزارم نمیدونم چرا🤣🤣

فدای سرت دیگه کاریه ک شده با مداد یا خط چشم همون جارو‌نقطه بزار🤣🤣

فدای سرت دیگه کاریه ک شده با مداد یا خط چشم همون جارو‌نقطه بزار🤣🤣

داشتم با بابام تصویری حرف میزدم میگه خر نشو فکر نکن خال بزاری مرت میاد با تو گفتم وا بابا چه ربطی داره😂😂😂😂😂

بلد نیستم روبیکا چیزی نداری بفرستم اونجا برات؟

ن متاسفانه😕

اگه گوشتی نیست و‌کوچکیک احتمالا کک و مک یا لک های افتابی