2777
2789
عنوان

امتحان دینی🙂🤧

2260 بازدید | 13 پست

خیلی خوندم برا عربی اما چهار نمره کم دارم شیمی هم همین طور چون چهار نمرش خارج کتاب یعنی اینکه مفهومی و خیلی پیچیده میارن( رقابتی ) اونی ۱۶ میگیره که مثلا کللللللل کتاب خونده باشی همچین نمره ای بگیری 

حالا برای خوندن بقیه امتحانات کلن امید مو از دست دادم 😓

حتما دینی رو هم و بقیه رو هم همین طور میدم ...

چطور بعضی ها بیست میشن 

مگه چطوری میخونن؟؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شیمی ک سخت نبود من کامل نرسیده بودم تمام کنم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی ۲۰ میشن که انگیزه شونو حفظ می‌کنن پس الان به جای اینکه انگیزه تو از دست بدی به این فکر کن امتحان های دیگه رو عالی بدی تا جبران بشه

برای ۲۰ کتابو بخون که حداقل ۱۷  ۱۸ بشی اگه برای ۱۷ ۱۸ بخونی ۱۴  ۱۵ میشی 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
من عربیمو ۱۸.۵ شودم  شیمیم ۱۹.۵

فقط کتابو خوندی؟ 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

تدبر و اندیشه و تحقیق هم بخون 

کلا همه رو بخون به جز بیشتر بدانیم 

پاسخ سوالات شما هم اول کتاب گفته نباید ازش سوال بیاد حالا نمیدونم بازم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

اونا به خودشون باوردارن. حتی اگه چند تا امتحان خراب کنن. محکم وایمیستن و نمیزارن تاریکی کل وجودشون و بگیره

دختر بلند شو

کسی نیست هلت بده

تویی ک دینی رو امتحان میدی

تلاشت و کن

اگه تمام تلاشت۱۶عه دمت گرم

مهم تمامه تلاشته

هشدار: تلاش دست شماست اما نتیجه تضمینی نیست. نزار پشیمون شی

موفق باشی

ترس احمقانه است؛ افسوس هم همینطور.

بببن درسای نهایی رو یه روز دو روزه نمیشه بست 

اینکه کسی شیمی شو بیست میشه نتیجه سه روز تلاش تو فرجه نیس نتیجه حداقل یک سال تلاش مستمره

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
واسه عربی آره ولی شما هم کلاس کنکور رفتم هم کلاس نهایی و 

خوب تو کلاس ماهم اونایی که کنکوری خوندن و کلاس رفتن فقط میتونستم اون ۴نمره رقابتی رو بگیرن

خوب تو کلاس ماهم اونایی که کنکوری خوندن و کلاس رفتن فقط میتونستم اون ۴نمره رقابتی رو بگیرن

خودتو به هیچ عنوان. مقایسه نکن

ما آدما متفاوتیم

قطعا هر متودی روی هممون جواب نمیده. 

وای فلان دوستم بیست میشه، خاک تو سرت که ۱۶میشی

هیییییی

چه بلایی داری سر خودت میاری؟! 

حواست هست؟ 

خودتو خاروذلیل نکن

تلاش کن. جبران کن. از خودت رد شو. 

ولی خودتو دست کم نگیر. 

میگم دیگه واقعا کسی که یک سال خونده باشه مفهومی خونده باشه ۲۰ میشه من شدم ۱۹ با اینگه از تابستون دارم میخونم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

سلام من شیمی تو طول سال نخوندم زیاد ولی تو فرجه ها خوندمش  امتحان خوبی هم دادم میشه تو فرجه ها درسارو جمع کنی اصلا نا امید نشو همه امتحانا از تو کتابه با دقت بخونی ۲۰میشی