2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا محل خدمت استان مجاور باشه ، نمیشه؟ اگه محل زندگی همسر تو اون استان باشع چطور؟

الان که انتخاب رشته میکنی نه 

ولی بعداً که استان خودت استخدام شدی شاید بشه انتقالی گرفت بخاطر متاهل بودنتون

تهران ساکن منطقه یک هستم

دبیری میخوام مناطق نزدیک یک و اولویتم بزارم بعدش ابتدایی منطقه ۱

از طرفی برام سخته رفت و آمد به منطقه های دیگه و از طرف دیگه هم ابتدایی دوست ندارم

اگه مثلا دبیری منطقه ۲۰ و زودتر از ابتدایی بزنم قبول بشم بعدا میتونم عوضش کنم؟

تهران ساکن منطقه یک هستم دبیری میخوام مناطق نزدیک یک و اولویتم بزارم بعدش ابتدایی منطقه ۱ از طرفی ...

سلام عزیزم شما که ساکن تهرانی تو دفترچه انتخاب رشته مثلا نوشته :مخصوص داوطلبان بومی شهرستان های تهران(شامل بخش های تهران ، کن ، آفتاب)

منظورش از بخش های تهران همون خودِ استانه؟ تهران مرکزی؟

کسانی که ساکن منطقه یک الی ۲۲ هستند داوطلب بومی "بخش های تهرانن" ؟

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم🥲😂

سلام عزیزم شما که ساکن تهرانی تو دفترچه انتخاب رشته مثلا نوشته :مخصوص داوطلبان بومی شهرستان های تهرا ...

سلام عزیزم

منم زیاد وارد نیستم حقیقتش ولی فکر میکنم همین که شما گفتید باشه

بله داوطلب بومی خود تهرانن و اولویت با اون هاست شهر قدس و رباط کریم و اینها جدا کد رشته دارن

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی نمدونم چطوری انتخاب رشته بکنم

دفترچه رو باز کن هر رشته ای هستی برو همون صفحه طبق فهرست بعد استان خودتو پیدا کن اون رشته های که جلوش نوشته مثلا اولویت با ( اسم شهرتون)  

اونا رو میتونید انتخاب کنید اینا رو دربیار تو یه برگه بنویس بعد طبق علاقه ات ترتیبشو بچین