2789
آها خوب پس کنسله

مسافرت به  یزد فقط اخرای زمستون واوایل عید خوبه از برج2تاشهریور گرمه حیفه بیای هزینه کنی خوش بگذرونی ولی از دماغت درمیاد بچه کوچیکم داشته باشی که واویلا نمیتونی تو این گرما بری جایی

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لهجه یزدی خیلی خوبه 

اونجا که میگه خشی خیلی با نمکه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خانومای یزدی با اجازه استارتر من شومیز مجلسی بخوام از کجا بخرم ؟

فروشگاه دلارام دور میدان امام علی من دیده بودم شومیز زیاد داره اما جدیدا نرفتم

منکه اصلا دوست ندارم  مخصوصا برای مجری گری  نه نه افتضاحه  البته بااحترام

میدونی این مجری هایی که شما دیدین همونایین که لحجه ندارن و دارن اداشو در میارن برای همین خیلی مسخره به نظر میاد 😂

من که یزدیم هز فیلمی درمورد یزد ساخته میشه و مثلا بازیگراش میخام یزدی حرف بزنن رو میبینم نا امید میشم😂

سلام 

اصفهان چطوره الان از نظر آب و هوایی

فکرکنم الان اونجاهم گرم باشه بازم اصفهانی ها بهتر راهنمایی میکنن توی گوگلم میتونی وضعیت اب وهوا اصفهان رو تا یک هفته اینده چک کنی

میدونی این مجری هایی که شما دیدین همونایین که لحجه ندارن و دارن اداشو در میارن برای همین خیلی مسخره ...

ببینید شما هم برای من قابل احترامید خیلی زیاد 

ولی خب نمیپسندند جامعه 

لحجه لرستانی که دیگه اخرشه 

توبازیگرا یه پسره هست که تو فیلم پارک وی بازی کرده  اون لحجه اصل تهرانی امروزی داره 

تو لحجه قدیم تهران هم که خیلی زیاد هستند