2777
2789
عنوان

بیاین😁خاطره....

159 بازدید | 6 پست

ماخونه روبروییمون استابنادارن وخیلی وقتا بدون یاالله گفتن میان روبوم که کاملا خونه های اینطرف پیداست...🏘🏘

ی روزرفتم ازروی حیاط به دخترهمسایه چیزی بدم(دیوارکوتاه وبازه)،یهودیدم بالاهستن ومشغول،منم فورااومدم داخل وچادرسرکردم ورفتم دم خونشون وبهش دادم...

گفت که چرااونطرع صدازدی بهم ندادی؟گفتم بالابودن ندیدیشون گفت نگاه نکردم اصلا!

چندوقت خودم هم غافلگیرشده بودم وپریده بودم داخل😁

اماالان عبرت گرفتم که نگاه کنم ببینم هستن یان؟

ازطرفی دیگه مستاجرماهم گاهی میاد وکولرشو درست می کنه،که بازم اگه بریم روی حیاط مارومی بینن...

چون فاصله سطح اوناکه برای درست کردن کولرمیشینن باسطح ماکمه.

اینام یاالله نمیکنن منم اعصابم خردمیشه😅

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بنظرم چند بار اعتراض کنید کار اونا درست نیست شایدم یالله میگن شما نمی شنوی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یبارم مامانم روحیاط مشغول کاربود که باسرفه مستاجرمی فهمه پایین نشستن ومشغول درست کردن کولر....

امروزپدرم گفت بیاروحیاط کمکم کن برای درست کردن کولر،منم داشتم همینطوری سرلخت بیرون میومدم که بابام گفت مستاجره

منم اروم گقت چقدبیشعورن یاالله نمیکن...🤣

بعدبرای اینکه خیادبگیرم خودم یاالله کردم وبابارفت روحیاط...

البته که خودپدراوناروصدازده بودامامن نمی دونستم الکی فحش دادم😅

اماخوشبختانه الان که پسرشون اومده که انگارکولردرست کنه یادگرفته ویاالله کرد،خوبه خداروشکر،امیدوارم فراموش نکنند😁

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

خب بنظرم چند بار اعتراض کنید کار اونا درست نیست شایدم یالله میگن شما نمی شنوی

نمیگن،اعتراضم گفتم توپیام دکمی😂

آخ اخ از این مدلا که تو حیاط خونه هم باید با چادر بری 🤦🏼‍♀️

خیلی بده