2777
2789
میگن سوالا مفهومی بود هر کس مفهومی خونده بالا شده بقیه نه

ماهم خونده بودیم من میتونستم جواب بدم ولی دو روز ن غذا درست خورده بودم ن ذهنم میکشید جمله ها رو کامل نخوندم نزدیک ۶ نمره ازم کم شده

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم خونده بودیم من میتونستم جواب بدم ولی دو روز ن غذا درست خورده بودم ن ذهنم میکشید جمله ها رو کامل ...

میفهمم چی میگی آره میگفتن کسایی که نخوابیدن تمرکز نداشتن سر جلسه، سعی کن حتنا برا امتخانای بعدی زود بخوابی

امسال قطعا میانگین نمرات از پارسالم میاد مایین تر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

18

هشتا بیست و پنج صدم بی دقتی کرده بودم وگرنه بلد بودم  

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
میگن سوالا مفهومی بود هر کس مفهومی خونده بالا شده بقیه نه

میگن امسال امتحانا از پارسال سخت تره 

و این دقیقا شانس ماعه تا اومدیم دهم این شد😐💔 

شیمی اینقد خونده بودم 

نمی‌دونم چی نوشتم اصلا

میفهمم چی میگی آره میگفتن کسایی که نخوابیدن تمرکز نداشتن سر جلسه، سعی کن حتنا برا امتخانای بعدی زود ...

بخدا من فقط تونستم با همین وقتی ک دادن ی دور کتاب رو بخونم گفتم بشینم نهاییا پارسال کار کنم نصف شب بود نمی‌دونستم ک هیچکدوم از نهایی نیست و  سوالات جدیده اره همش سردرد و حالت تهوع داشتم سرجلسه وگرنه یسری از سوالا رو میبینم ی کلمه ش رو ندیدم و نخوندم قلبم می‌شکنه 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین