2777
2789

بچها کی هست راهنماییم کنه خیلی نیاز دارم واقعا 

من عاشق بکی شدم که قبلا ازدواج ناموفق داشته و یه بچه داره طرف25سالشه من۱۸یه سالم خوردیم باهمیم بچه معلوم نیست پیش کی باشه شما باشین چیکار میکنین جدا شدم ازش ولی نمیتونم حال دلم خرابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها کی هست راهنماییم کنه خیلی نیاز دارم واقعا  من عاشق بکی شدم که قبلا ازدواج ناموفق داشته و ...

عاشقی همش براچند روزه شما اول راهی اونقد پیش بیاد کسایی بیان تو زندگیت از این بهتر باشن میدونی ازدواج با یه مرد بچه دار چقد سخته کوچیکترین حرف بهش بزنی کوچیک ترین اتفاق براش بیفته و اینکه اون ارامش عشقولانه بودن رو هم ندارین تو زندگی چون یه بچه همیشه هس اونم بچه یکی دیگه بعدشم شما سنی نداری که بخوای اینارو تجربه کنی یا حتی به اون بچه برسی یا حتی اون آقارو درک کنی 

🧡خداوندا تو تنها پشت پناه منی🧡
بچها کی هست راهنماییم کنه خیلی نیاز دارم واقعا  من عاشق بکی شدم که قبلا ازدواج ناموفق داشته و ...

من شمارو نمیدونم خب کسی هم ک طلاق گرفته حق زندگی داره خب ولی من به شخصه نمیتونم با این موقعیت کسی بسازم ولی اگه میگی دوسش داری و حست نسبت بهش واقعیه تحقیق کن هم خودت هم به خانوادت بگو از اخلاقش مطمئن شو بعد تصمیم جدی بگیر ، از حس اون هم نسبت به خودت مطمئن شو 

عاشقی همش براچند روزه شما اول راهی اونقد پیش بیاد کسایی بیان تو زندگیت از این بهتر باشن میدونی ازدوا ...

با حرف اولتون ک عشق برا چند روزه موافق نیستم عشق هم باید باشه ولی نباید احساسی تصمیم گرفت عقل و قلب رو باهم باید استفاده کرد نمیشه هم عشق لازمه برا زندگی مشترک هم پول ولی بقیه رو خیلی خوب گفتین موافقم باهاتون

حتی اگر عاشقش باشی😔🥺

موقعیت سختی رو داری انتخاب میکنی عزیزم الانم جدا نشی بعد ازدواج بعد یک مدت خسته میشی نمیکشی دیگه

مگر اینکه بچه با مادرش میرفت اون موقع آره مشکلی نداشت الان خیلی اذیت میشی و عشق برای همه این عذاب ها راه حلی میاره تو ذهنت ک از جدایی منصرف یا پشیمونت کنه 

با حرف اولتون ک عشق برا چند روزه موافق نیستم عشق هم باید باشه ولی نباید احساسی تصمیم گرفت عقل و قلب ...

مگه زندگی بدون عشق میشه من شوهرمو دوست داشتم الانم بیشتر عاشقش شدم تو زندگی حتی بخاطر همون دوست داشتن خیلی مشکلات زندگی رو پشت سر گذاشتیم ..منظور عشق برا چند روزه چون تو این شرایط واقعا سخته وقتی بخاطر بچه مسئولیتاش حرف حدیث های این اون جر بحث پیش میاد وقتی همیشه باید مراقب یکی باشی که حتی نمیتونی اون مهر مادری رو بهش بدی خیلی سخته ما روزانه چندین بار پیش میاد بچمون رو دعوا کنیم ولی تو این مسئله حتی اگه حق باهات باشه و بخاطر تربیت هم یه ذره صداتو ببری بالا میشی ادم بده ..و جر بحث با شوهرش پیش بیاد اونقد دعوا حرف حدیث که دیگه جای برا عشق نمیمونه شک نکن دیدم که میگم 

🧡خداوندا تو تنها پشت پناه منی🧡