2777
2789
عنوان

رضایت از خود

150 بازدید | 13 پست

این حس که هر کاری انجام میدم همه‌ش به این فکر میکنم که میتونستم بهتر باشم عادیه؟

یعنی بیشتر مواقع از خودم ناراضیم و حس میکنم کم کاری میکنم

البته انکارش نمیکنم که میتونستم بیشتر تلاش کنم

ولی خب احساس میکنم زیادی به خودم سخت میگیرم

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️

شبیه آدمای کمالگرا به نظر میای

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه آدمای کمالگرا به نظر میای

اینجوریم که حتی اگه بهتر از چیزی که فکر میکردمم یه کاریو انجام بدم بعد یه مدت دلسرد میشم

میتونستم بهتر باشم یا نه؟  این عذاب وجدان.. اون حسِ خوب از تلاشی که توی اون لحظه انجام دادی هم ...

درسته واقعا...

من خودم اینجوریم که حتی اگه شب قبل فک کنم زیر ۱۷ میشم

ولی فرداش بالاتر بشم فقط برای چند دقیقه خوشحالم بعدش...

اینجوریم که حتی اگه بهتر از چیزی که فکر میکردمم یه کاریو انجام بدم بعد یه مدت دلسرد میشم

نمیدونم از یه مشاور بپرس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درسته واقعا... من خودم اینجوریم که حتی اگه شب قبل فک کنم زیر ۱۷ میشم ولی فرداش بالاتر بشم فقط برای ...

بپذیر همه ی ما، همه ی این ۹میلیارد و اندی آدم کامل نیستیم. که اگر کامل بودیم، هیچ مشکلی در این دنیای سراسر فانی وجود نداشت

بپذیر! 

حتی اگر از دیروزت قد یه مورچه بهتر بودی، رشد داشتی. باید از خودت راضی باشی. باید به خودت افتخار کنی

این مسئله در زمینه تحصیل.. شغل.. خانه داری.. آشپزی و کلا هر چیزی که تو در آن فعالی صدق میکنه! 

هیچکس جز منِ درونت تا آخر عمرت با تو نخواهد موند

در نتیجه، بجای گله و شکایت از خودت. نقص هات رو بپذیر. دست از کمالگرایانه زیستن بردار و اندک به زعم خودت، به خودت عشق، احساس کافی بودن، شادی، آرامش هدیه بده

این زندگی مال تویه

هرروزش برای تو ی فرصته تا دوباره و دوباره خودت رو بهتر از قبل بسازی. تا تغییر کنی! تا نقاط ضعفت رو تبدیل کنی به نقاط قوتت! 

شکست ها.. رو رها کن

همیشه کامل بودن رو رها کن! و به یاد خودت بیار. تو کافی هستی. ♥🥺

تو زیبا هستی

تو خوش اندام هستی

تو خوش اخلاق هستی

با این افکار و از این دست مقایسه ها.. خواهش میکنم! لطفا شادی رو از خودت ندزد

امروز برای اینه تا بیشتر از دیروز شاد باشی، بیشتر از دیروز تلاش کنی و به این اندازه هم راضی باشی

کامل نبودن ضعف نیست. کامل نبودن سرشت ما انسانهاست.. احساس شرم نداشته باش. و بدون تو تنها نیستی! من هم کامل نیستم. من تنها نه! یک سیاره کامل نیست

خلاصه که عزیزکم. 

یادت نره؛ موهبتِ کامل نبودن رو

بپذیر همه ی ما، همه ی این ۹میلیارد و اندی آدم کامل نیستیم. که اگر کامل بودیم، هیچ مشکلی در این دنیای ...

درسته باید سعی کنم تغییر کنم چون اینجوری فقط خودمو عذاب میدم

ممنونم که وقت گذاشتین💛

پیامتون حس خیلی خوبی بهم داد

ای کاش همه طرز فکر شما رو داشتن

درسته باید سعی کنم تغییر کنم چون اینجوری فقط خودمو عذاب میدم ممنونم که وقت گذاشتین💛 پیامتون حس خی ...

دلبندم

احساسات دو طرفست

وایبی که ازت میگیرم مثلِ اون بوی چایِ هل داره! مثلِ اون نم نمِ بارونه! مثلِ راه رفتن روی برگ و صدای خش خشِ قابلِ لمسه:) 

درسته! آرامش و حالِ خوب

برات خوشحالم و بهت پیشنهاد میکنم پادکست های توسعه فردی گوش کنی، خیلی کمک کننده ست. مثلِ رادیوراه از مجتبی شکوری و صلح درون تز سپهر خدابنده

ما نمیتونیم آدمهارو تغییر بدیم ولی میتونیم خودمون رو تغییر بدیم و وقتی خودمون رو تغییر بدیم دیگه طرز تفکر آدمها پشیزی برامون ارزش نداره. 

الهی به این زندگی امیدوار باشی. امیدواری معجون خوش طعم برای روزای تلخته:) ♡

دلبندم احساسات دو طرفست وایبی که ازت میگیرم مثلِ اون بوی چایِ هل داره! مثلِ اون نم نمِ بارونه! مثل ...

ممنونم از توصیف قشنگ و پیشنهاداتتون

امیدوارم زندگی به کامتون شیرین باشه💕