2777
2789
عنوان

بیاین حالم بده

55 بازدید | 6 پست

دوستپسر سابقم که ۴ سال باهم بودیم تماس گرفته میتونم تورو به یه خانواده معرفی کنم از دوستانمه پسر خوبیه وضعیت مالیشم خوبه دنبال کیس خوبه به من مشخصاتشو داره پشت تلفن میده و منم بغضم تو گلوم موند فقط فحش دادم قطع کردم 

شما بودید چه حالی میشدید خیلی حالم بده

چرا اینکارو کرد بنظرتون !؟ چرا باید منو واسه دوستش خواستگاری کنه نگین میخواسته امتحان کنه جدی میگفت با خانوادش بیان صحبت

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
عزیزم خب اگه این شکلیه این آقا با خیلی شعورشون کمه یا اصلا به شما علاقه ندارن

اخه من هیچی کم ندارم که به من علاقه ای نداشته باشه بعد ۴ سال با من باشه

اصلا باز منو نمیخواد چرا باید اینکارو بکنه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خاک بر سرش بلاکش کن

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خاک بر سرش بلاکش کن

کاش میتونستم بلاکش کنم😭 خیلی حالم بده

کاش میتونستم بلاکش کنم😭 خیلی حالم بده

چرا نتونی

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چرا نتونی

کارفرمام بوده قرارداد دارم واسش کار کنم

قبل اینکه کارفرمام بشه باهاش دوست بودم

فقط خوبیش اینه حضوری نیست کارش دورکاریه