2821
2789
عنوان

شوهر خسیس

312 بازدید | 22 پست

شوهر من فقط برای مواد غذایی توی خونه خوب خرج میکنه ،نه اهل تفریحه،نه اینکه برای من پولی خرج کنه،نهایت دست و دلبازیش برای من واسه خرید کردن ۲تومنه،حالا عروسی برادرشه به من ۳تومن داده که برم باهاش خرید لباس،بهشم میگم الکی میگه ندارم درصورتی که میدونم داره چون درامدش بد نیس.خیلیم مامانیه،اگه مامانش بگه بهش برای زنت پول خرج کن میکنه.اصلا کنارش خوشحال نیستم روی مخه،۵ساله ازدواج کردیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مث شوهر من هی میگفت از جشنمون عکس معمولی بذا چاپ کنه ندارم .. با خواهرش رفته اتلیه بش ک ز زدم گفتم خواهرتم میگ البوم بهتره گفت خوب البوم بزن .. پ تو ک نداشتی .. خ زورم گرفت ک بم اعتماد نداره

بخدا که باهام نمیاد کارتشو میده میگه خودت برو که خرج نکنه 

اول خودت چند تا را ببین. با قیمت حتی بالاتر

بگو انتخاب کردم بین دوتا موندم، بعد تو مغازه، شاید تو عمل انجام شده قرار بگیره، اخه دو تومن لباس مجلسی نمیشه. ارایشگاه چی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز