2777
2789
عنوان

حرصم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 35 پست

الکی  

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توهم یه دختر خیلی خیلی پایین تر از خودت که سوادشم کلای اول دبستانه پیدا کن بگو مامانت زنگ بزنه به ما ...

کاری ک خودمون بدمون اومده رو ک نباید تکرار کنیم تکرار کنیم میشیم مث اونا

من یه مورد اینجوری دیدم

یکی رفت خواستگاری یه بنده خدا مادرش نپسندید گفت با عروسای دیگم زمین تا اسمون فرق داره

پسره هم دوست خودشو معرفی کرد اونا رفتن ازدواج کردن

حالا بدبختی اینجاس اون که مادرش دختره رو نپسندید رفت یکی دیگه رو واسه پسرش گرفت خیلی پایین تر از دختر قبلی  

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

ولی به نظر من خیلی زشته

یعنی چی واقعا

کاری ک خودمون بدمون اومده رو ک نباید تکرار کنیم تکرار کنیم میشیم مث اونا

داره بهت میگه تو از من پایینتر و کمتری لیاقتت خواستگاری هست که فرستادم نه من 

تو هم براش یه دختر درب و داغون نشون کن معرفی کن بره خواستگاری

منم تقریبا اینجوری ازدواج کردم یکی از فامیل اومدن خواستگاری ردش کردم

بعد خواهر اون خانم منو به مادرشوهرم معرفی کرد گفته بود مارو قبول نکردن شما برید شاید قبول کنن

اونا واقعا شرایطشون خیلی بهتر از خواستگار قبلی من بود 

واسه همین قبول کردم 

وگرنه اینکه پسر نپسنده بعد یکی پایین تر از خودش رو معرفی کنه یه جورایی میخواد بگه تو هم سطح من نبودی با این هم سطحی

خیلی زشته خیلی