2777
2789
عنوان

حرصم گرفته

903 بازدید | 35 پست

خواستگار قبلیم خودش نخواست ولی یه خواستگار فرستاد ک سطحش پاایین تر خودش بود تازه پسر اینقد خودش گرفت و حرفم نزد لجم دراومده ک پایین تر خودش رو فرستاد تازه اینجوری ام کرد هرچی فک میکنم من چ مشکلی دارم تو ظاهرم نمیفهمم

پناه بر خدا چه غلطا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظرم اون اولي خود كم بين بوده. حس كرده ممكنه شما جواب رد بدين دست پيش و گرفته پس نيفته. اين دوي رو هم معرفي كرده كه جلو مردم نقص خوشو كاور كنه

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
خواستگار قبلی واست خواستگار فرستاده؟؟  مگه داریم مگه میشه؟

بله بعد از دوماه یکی رو فرستاد من واقعا نمیدونی چ فکری کرد و اینکار کرد هم از لحاظ کاری موقعیتش پایین تر بود هم مدرک و هم اخلاق اصن هیچ حرفی نزد فقط اومده بود ظاهر ببینه بره